Nod85 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2022 Czy jest jakaś alternatywa dla reefstats.net? Chodzi mi o wygodne zapisywanie i przeglądanie testów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atk Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2022 Ja mogę polecić bo mega wygodne i fajnie zintegrowane to jest aplikacja SmartReef od Reeffactory. Poza obsługą urządzeń, masz parametry oraz fajny Reef Log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
docentos Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2022 Ja polecam Aquarium Note - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dyhwang.aquariumnote&hl=pl&gl=US Ma jedna genialną rzecz: Porównywanie kolorów z testów. Rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquaman Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2022 Właśnie sobie zainstalowałem Aquarium Note. Bardzo fajna apka Nie trzeba zapisywać w zeszycie heh Cytuj Akwarium VIV 100x50x50 250L + Sump 74L | Zetlight QMAVEN 6600 200W | Pompa Jebao DCP 3500 | AquaNova NVM-4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sagerrak1 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2022 59 minut temu, Aquaman napisał: Właśnie sobie zainstalowałem Aquarium Note. Bardzo fajna apka Nie trzeba zapisywać w zeszycie heh A czy ktoś wie jak przenieść dane aplikacji Aquarium note na nowy telefon ? Samo przeniesienie aplikacji Exchange samsunga danych nie przeniosło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquaman Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2022 9 minut temu, Sagerrak1 napisał: A czy ktoś wie jak przenieść dane aplikacji Aquarium note na nowy telefon ? Samo przeniesienie aplikacji Exchange samsunga danych nie przeniosło. W ustawieniach masz data kopii zapasowych. Ale jak wcześniej nie utworzyłeś folderu to chyba nie przywróci Cytuj Akwarium VIV 100x50x50 250L + Sump 74L | Zetlight QMAVEN 6600 200W | Pompa Jebao DCP 3500 | AquaNova NVM-4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach