Tomek1987 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2022 Otóż, jeden z parki blaznow stal sie bardzo agresywny, ale nie wzgledem drugiego blazna, a mojej reki... mianowicie gdy ja zobaczy to skubie, potrafi wyskoczyc nawet nad tafle wody kiedy zobaczy rękę... o co kaman? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bouli Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2022 Mam tak samo, wcześniej uciekały, teraz nic nie można przestawić w akwarium bo dziobię w rękę, pogonię do do samicy a on zaraz wraca i dalej skubie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 Błazny zawsze takie były , wcześniej czy później to norma, zobacz czy czasem ikry nie maja mogą być agresywne w tym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 Tak jak @Beti pisze, prawdopodobnie samica złożyła ikrę i jej broni. Naturalne zachowanie... Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomko Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 Ja mam błazny piranie, kasają jak najęte, niezależnie czy przed, w trakcie, czy po godach. Tak już mają te zadziorne stworzenia Cytuj Nowe 400L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquaman Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 Moje tak samo. Maciupkie po 3 cm mają a przeganiają nawet większe od siebie ryby Porządek musi być Cytuj Akwarium VIV 100x50x50 250L + Sump 74L | Zetlight QMAVEN 6600 200W | Pompa Jebao DCP 3500 | AquaNova NVM-4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2022 14 godzin temu, Aquaman napisał: Moje tak samo. Maciupkie po 3 cm mają a przeganiają nawet większe od siebie ryby Porządek musi być Zobaczymy co powiesz jak zatłuką Ci rybę. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojdl Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2022 Moje gryzą rękę jak chore, a jak zobaczą mnie przez szybę to automatycznie się chowają . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach