THORGAL Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2023 Używa może ktoś pompy dozującej Chihiros?Mało jakichkolwiek informacji na jej temat na naszym podwórku a prezentuje się całkiem dobrze.Przynajmniej tak mi się wydaje;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2023 nawet nie wiedziałem, że taka marka istnieje Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THORGAL Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2023 Godzinę temu, katani napisał: nawet nie wiedziałem, że taka marka istnieje Gdzieś tam się ta marka przewijała przy jakiś lampkach na All...gro czy coś.Ktos w jakimś komentarzu odnośnie pomp Jebao sugerował ,że właśnie te Chihiros pod różnymi względami są lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokomag Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2023 pompy nie mialem, używałem lampy nad krewetkarium, powiem ze jakoś bez szalu, jedna szybko padła dosyć, druga działa, ale nie kupiłbym następny raz, używałem tez chihiros doctora ale tez szybko zaczął szwankować, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THORGAL Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2023 Niezbyt to zachecające:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokomag Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2023 używam pompy wody i falownika jebao, jestem zadowolony, działa wszystko ok. pompę dozująca od dwóch lat mam reef factory tez działa ok jeszcze mi nic nie nawywijała:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2023 Ja byłem bardzo zadowolony z coral boxa. Teraz też mam zamiar ją kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2023 Chihiros robi różne sprzęty, ja w holendrze miałem lampę od nich na przykład RGB vivid nie jest tania ale bardzo wielu słodkowodnych akwarystów trzyma swoje podwodne ogródki pod ich światłem. Cytuj Nowe większe gruzowisko https://nano-reef.pl/forums/topic/120783-nowe-większe-gruzowisko-144-l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach