JanuszD Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2011 Używam BK i dość często widuję RS z Krakowa. Według mnie te odpieniacze są bardzo podobne co do wykonania i pracy. Podobne body i pompy - wirniki. pozdrawiam Janusz Cytuj http://nano-reef.pl/topic/48524-moja-rafa/page__hl__%2Bmoja+%2Brafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Vitku i Sebie, przeciez u Andrniewa ten odpieniacz jest juz prawie ze rok. Ja ogladalem te urzadzenia w sklepie i wg mnie jakosc jest swietna, pracuja tez bardzo ladnie. wg mnie nie trzeba tego sprzetu tak nachalnie reklamowac, bo to nie proszek do prania i grupa docelowa troche inna. gdybym mial zmieniac odpieniacz to na pewno wybral bym RedSkima, bo trzeba pamietac, ze serwis tez jest wazny i to, ze zawsze sie cos moze przydazyc, a jak powszechnie wiadomo RoyalExclusiv (co za samozwancza i kiczowata nazwa swoja droga) ma klienta w d*pie nawet za cene rozpowszechnienia informacji ze BK rdzewieje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan.andrzej Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Sam zastanawiam sie nad odpieniaczem do mojego nowego aqua mam 3 typy : 1 .Bubble King 200i mini 2. Red Skim 200 Standart 3. ATI PowerCone 250i I tak naprawde skłaniam sie ku Bubble King 200i mini ,ale nie wykluczam zakupu RS. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez nika pkt. 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium: 320x70x70+ sump niestety słodkie przymierzam się do morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 Koledzy , poszło zamówienie na RS 300 prestige , cieszę się jak małe dziecko , mam nadzieję że nie będę żałował. Cytuj 160x90x60 , sump 390L , RedSkim 300 , żywej 30 kg , Diuna T5 8x80W , Iks , calciumreaktor AM 1000 , http://dameb.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 Na pewno nie, on ma jeszcze więcej czerwonego koloru niż BK a wszak powszechnie wiadomo że im więcej czerwonego tym lepiej Planuję już powoli w głowie nowy większy zbiornik i chętnie poczytam jakieś opinie o tych odpieńkach bo na razie widziałem je tylko na YT na firmowych filmikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 fal dobry wybór Cytuj Pozdrawiam Dominik Grabowski Było 410 l SPS PROJECT 21.09.2007 - 20.06.2009 Później sie działo Cisza..........,ale............. ............jeszcze powrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 W dniu 20.03.2012 o 17:29, S_Y_N_E_K napisał: fal dobry wybór Mam nadzieję bo inaczej się pochlastam , jednorazówką Cytuj 160x90x60 , sump 390L , RedSkim 300 , żywej 30 kg , Diuna T5 8x80W , Iks , calciumreaktor AM 1000 , http://dameb.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 mam u siebie 200 i nie mogę złego słowa powiedzieć Cytuj Pozdrawiam Dominik Grabowski Było 410 l SPS PROJECT 21.09.2007 - 20.06.2009 Później sie działo Cisza..........,ale............. ............jeszcze powrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach