JanuszD Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2011 Używam BK i dość często widuję RS z Krakowa. Według mnie te odpieniacze są bardzo podobne co do wykonania i pracy. Podobne body i pompy - wirniki. pozdrawiam Janusz Cytuj http://nano-reef.pl/topic/48524-moja-rafa/page__hl__%2Bmoja+%2Brafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Vitku i Sebie, przeciez u Andrniewa ten odpieniacz jest juz prawie ze rok. Ja ogladalem te urzadzenia w sklepie i wg mnie jakosc jest swietna, pracuja tez bardzo ladnie. wg mnie nie trzeba tego sprzetu tak nachalnie reklamowac, bo to nie proszek do prania i grupa docelowa troche inna. gdybym mial zmieniac odpieniacz to na pewno wybral bym RedSkima, bo trzeba pamietac, ze serwis tez jest wazny i to, ze zawsze sie cos moze przydazyc, a jak powszechnie wiadomo RoyalExclusiv (co za samozwancza i kiczowata nazwa swoja droga) ma klienta w d*pie nawet za cene rozpowszechnienia informacji ze BK rdzewieje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan.andrzej Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Sam zastanawiam sie nad odpieniaczem do mojego nowego aqua mam 3 typy : 1 .Bubble King 200i mini 2. Red Skim 200 Standart 3. ATI PowerCone 250i I tak naprawde skłaniam sie ku Bubble King 200i mini ,ale nie wykluczam zakupu RS. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez nika pkt. 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium: 320x70x70+ sump niestety słodkie przymierzam się do morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 Koledzy , poszło zamówienie na RS 300 prestige , cieszę się jak małe dziecko , mam nadzieję że nie będę żałował. Cytuj 160x90x60 , sump 390L , RedSkim 300 , żywej 30 kg , Diuna T5 8x80W , Iks , calciumreaktor AM 1000 , http://dameb.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 Na pewno nie, on ma jeszcze więcej czerwonego koloru niż BK a wszak powszechnie wiadomo że im więcej czerwonego tym lepiej Planuję już powoli w głowie nowy większy zbiornik i chętnie poczytam jakieś opinie o tych odpieńkach bo na razie widziałem je tylko na YT na firmowych filmikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 fal dobry wybór Cytuj Pozdrawiam Dominik Grabowski Było 410 l SPS PROJECT 21.09.2007 - 20.06.2009 Później sie działo Cisza..........,ale............. ............jeszcze powrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 fal dobry wybór Mam nadzieję bo inaczej się pochlastam , jednorazówką Cytuj 160x90x60 , sump 390L , RedSkim 300 , żywej 30 kg , Diuna T5 8x80W , Iks , calciumreaktor AM 1000 , http://dameb.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 mam u siebie 200 i nie mogę złego słowa powiedzieć Cytuj Pozdrawiam Dominik Grabowski Było 410 l SPS PROJECT 21.09.2007 - 20.06.2009 Później sie działo Cisza..........,ale............. ............jeszcze powrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach