nika Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 #316011 kapuhy :Za zawieszenie serwera każdy zalogowany użytkownik nono-reefa +50% zwyżki na zakupy w reef-shopie Kamil, na pewno + ? i to + "zwyżki"? ja bym wolała - 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... SPRZEDAM: -akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę; -lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux; -lampa DIY 8x T5 39W -OR 3500 LINK DO TARGOWISKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub1280 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 #316017 Grzegorz Dyzma :Cos mi sie wydaje ze to 423 to troche z palca wyssane. Mnie tez wywalalo. 186 to co mi udalo dzis zaobserwowac i poki co to uznaje za rekord Patrząc na dzisiejsze problemy to rzeczywiście trudno uwierzyć w 423 osoby Nano rafka 80l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Pytanie kiedy to było i czy ustawienia bazy były takie same. Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Ja w szczycie naliczyłem bojarze 192 osoby zarejestrowane i 69 gości Moje skromne 200L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 #316023 nika : #316011 kapuhy :Za zawieszenie serwera każdy zalogowany użytkownik nono-reefa +50% zwyżki na zakupy w reef-shopie Kamil, na pewno + ? i to + "zwyżki"? ja bym wolała - Zwyżki, zwyżki - napsuliśmy, to kara musi być ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 aaaaaa... "paniała" .... 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... SPRZEDAM: -akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę; -lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux; -lampa DIY 8x T5 39W -OR 3500 LINK DO TARGOWISKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 mnie już w przeciagu godziny 4 x wywaliło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Witam Rekordu niestety nie udało się pobić - ale to nic straconego na przyszłość Aktualnie serwis stoi na dedykowanym serwerze - i jak wiem od technika - we wrześniu zeszłego roku zostało wprowadzone ograniczenie 300 sesji na bazę - po tym jak na serwer były przypuszczane ataki DOS - dlatego aktualnie jest wprowadzone to ograniczenie. Mysql jest w tej chwili już w wyższej wersji po aktualizacjach - więc nowy limit będzie ustawiony dużo wyżej. Co do daty - wyciągnę ją zaraz z bazy danych i podam. pozdrawiam Przemek pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Niestety skrypt zapisujący maksymalną liczbę użytkowników - nie dodaje do bazy danych daty - a jedynie porównuje poprzedni wpis - i jeśli aktualna liczba jest wyższa - nadpisuje go. Nie ma jednak informacji przy rekordzie(w bazie danych kiedy był nadpisywany(modyfikowany).. Trudno więc mi ocenić, ale dziś najwięcej było jak zauważyłem - 187+92 Potem było echo.. pozdrawiam Przemek pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Szkoda, może w przyszłym roku się uda Dziękuję wszystkim za chęci i Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateuszD Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 Przemek: a wiadomo ilu z gosci to jakies automaty przeszukujace/indeksujace? Bo czasami jak sie zajrzy o dosc egzotycznej porze to zalogowanych jest doslownie kilku uzytkownikow, ale gosci czesto tyle samo co zwykle. pozdrawiam Mateusz _____________________________________________________________________ 140l z panelem, Kessil 360W, Tunze 9012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz L Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 I jak wyszło?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzejanc Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Wytłumaczcie mi tak binarnie, jaki to ma sens i po co to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Ja ostatnio mam wrazenie,ze niektore tematy maja coraz to dluzszy czas oczekiwania na odpowiedz i sporo mniej tematów powstaje niż pół roku temu i wiecej.Chyba spora czesc użytkowników przestała być aktualna. :| #316485 grzejanc :Wytłumaczcie mi tak binarnie, jaki to ma sens i po co to? Jaki ma to sens ? nie wiem ale wiem ze internet w nadmiarze szkodzi tak samo jak polskie programy w tv... Po co ? Może chodzi o dreszczyk emocji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Grzesiek, to ty żyjesz jeszcze? Kopę lat ... "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2011 Ale teramin wymysliliscie :/ Ja akurat na nartach sie slizgalem Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 29 Maja 2011 To jak robimy drugie podejscie na nowym silniku? Moze tym razem nas wszystkich uciagnie Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 Można sprawdzić. http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2011 Nowy temat: Czy będzie nowy rekord? 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach