seb Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Niektórym nowe forum się nie podoba póki co, ze mną też tak było, ale już się przyzwyczaiłem i nowy "silnik" daje nieporównywalnie więcej możliwości, obsługa forum jest dużo bardziej intuicyjna, a całość ładniejsza i dużo bardziej przyjazna. Nie wiem czy wiecie, ale wszystko to zawdzięczamy nie komu innemu jak Skoczkowi, zrobił to kompletnie za darmo, ślęczał nad tym od ładnych kilku miesięcy, głównie wieczorami i po nocach, bo na brak normalnej pracy z tego co wiem nie narzeka. W związku z tym myślę że chociaż zwykłe "Dziękuję" mu się od nas wszystkich należy. Więc ja ze swojej strony dziękuję Ci Rafał, fajnie że jeszcze są ludzie którym chce się coś zrobić dla innych, nie biorąc za to ani grosza, a jako zapłata wystarczy im własna satysfakcja i zadowolenie innych :) Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 taaaa rafal na premiera !! Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Kurcze, chyba wracam z kolorem czerwonym...... Sebastian jak już wspomniałem ŁO TU TU ja jako Skoczek byłem tylko łącznikiem Gdyby nie Przemek i Irmina którzy zostali "ogołoceni" z kilku stówek oraz gdyby nie Dawid który ślęczał nad konwerterem bo dla LDU go nie było.... to nie było by zmian. Czy na lepsze, czas pokaże. Ja mam nadzieję że na lepsze. Będzie jeszcze kilka zmian, ale to na razie jeszcze jest dopracowywane. Mam nadzieję że będą one miłe i pomocne. I zgodzę się z Tobą jeszcze w jednym punkcie - mi taka "praca" daje dużo satysfakcji a zapłatą nie koniecznie musi być gotówka. Ave Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 konwerterem bo dla LDU go nie było |Nic mi to nie mówi i mało mnie interesuje, ja swoje wiem Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Rafał, dziękuję Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Powinniśmy okolicznoskoczkowych morszczaków odpowiednio zaopatrzyć i wysłać z butelką kwiatków do Skoczka Dzięki, Rafał Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efendi Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Cytuj 145x70x65H, sump 200L, BK 250, RRR 25kg, 2xVortech MP40, ATI 10x54W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicol Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Ludzie mawiają, że nie zawsze to co nowe jest lepsze tym razem wygląda na to, że się mylą Thx wielkie Cytuj 300 litrów + 100 sump ATI 6x54W DIMM WP 40 WhiteSkim200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysy1978 Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Dziekujemy Bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Podziekowania i dla wszystkich którzy przyczynili się do zmian na forum a Ty Skoczku jak zawitasz do Warszawy to masz u mnie szczepki do odebrania. Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żeglarz Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi... choć czasem zastanawiam się czym ja sobie zasłużyłem 3 synami Cytuj 250 full opti (80x80x45) / tunze 6045 / RO + DY / Sump 85 - czeka na zalanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Leon Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w rozwój i ulepszenia techniczne na forum w tym również podziękowania dla użytkowników którzy wnoszą wiele cennych informacji i dzięki temu forum zdobywa na popularnosci i się rozwija. Tak trzymać! :czapki z głów:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 no niech mu będzie - dziękuję PozdrT Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Wielkie Dzieki dla CALEJ ekipy ktora przyczynila sie do tego. Mi na poczatku rowniez dziwnie bylo tutaj na nowym forum ale kazde zmiany sa na poczatku ciezkie i juz powoli zaczynam sie przyzwyczajac. Pozdrawiam Norbert Cytuj 500L OptiW.12mm +sump112L Odpieniacz BubbleKing mini200.Pompa obegowa New Jet 4500L/h , cyrkulacja 2xTunze6095 + multicontroler7096+JEBAO RW15 .oswietlenie Giesemann Infinity 2x250W+4xT5 ok 35kg skaly + 20kg Livesand+ Sera Siporax 3l.Automatyczna doleweka i inne duperele + TM Bio NP Pellets sie kreca.Reaktor Wapnia ala Dastaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Piwo w Ostrzycach chetnie postawie. Gute Arbeit Skotchek ! Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Panie Skoczku - SZACUN !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Skoczek wielkie dzieki! Poruszanie się po forum jest dla mnie teraz przyjemnością Ale tamte będę mile wspominał, jako iż na tym wyglądzie stawiałem (i stawiam, ale już mądrzejszy nieco) swoje pierwsze słone kroki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 stałe są zmiany,przyszedł czas na forum a teraz trochę czasu nam potrzeba Duże dzięki Skoczek :czapki z głów:):czapki z głów:):czapki z głów:):czapki z głów:):czapki z głów:) Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W32darWin Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Cytuj START 12.12.2013 - 180L z panelem 70x70x45, odpieniacz DIY a'la midi flotor ale.... na igle AB 2000/1 , ATI Sunpower 6x24T5 + 9W LED china blue, betonowa skała DIY, AllInOne w reaktorze DIY, baniakiem kręci jebao WP-25 i koralia 2800. http://nano-reef.pl/...0l-betonowisko/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 dzięki Rafale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu60 Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 mi też się bardzo podoba dzięki wielkie Cytuj 330+80L z miękasami, HQI 150W+24W, Deltec APF600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jointela Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 dla wszystkich którzy się przyczynili do "nowego forum" Cytuj Obecny zbiornik 142,5 + PANEL http://nano-reef.pl/forums/topic/107060-142-5-panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 DZIĘKI. Oczywiście nie mogę się odnaleźć, ale przy poprzedniej zmianie silnika było tak samo i jakoś udało się dotrzeć Cytuj pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach