bad_79 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2014 młody wiesz że tam klamkę można spotkać często a pieniek nieźle cię zaatakował niedobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t2mek2 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Ma ktoś cennik z nowej dostawy w Euroakwarium? poprosiłbym na maila t2mek2@o2.pl Edytowane 9 Lipca 2014 przez t2mek2 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo120288 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2014 Panowie chciałbym dzisiaj przejechać się do sw.byla jakaś dostawa zwierzat? Cytuj 125l cube+81sump|10kgLR+4,5kgLS|ATI Sunpower 6x24w t5|deltec ap600|2x6015|nj2300|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 30 Lipca 2014 Ostatnio był jeden z lokalnych morszczaków i mówił, że w koralach mają full, w rybach raczej pustki. Dostawa ma być w sierpniu dopiero. Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo120288 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2014 Dzięki Bartol a nie wiesz gdzie mogą miec coś na aiptasie? Cytuj 125l cube+81sump|10kgLR+4,5kgLS|ATI Sunpower 6x24w t5|deltec ap600|2x6015|nj2300|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 30 Lipca 2014 Lysmata kuekenthali Miał ostatnio w euroakwarium Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 30 Lipca 2014 Chemii użyłem i bardzo fajnie pomogło. Krewecia średnio zainteresowana. RedSea preparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 30 Lipca 2014 Chemii użyłem i bardzo fajnie pomogło. Krewecia średnio zainteresowana. RedSea preparat. Jedna to nic nie zwojuje. musi być banda kilka sztuk. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 30 Lipca 2014 Kwestia ile tych aiptasii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2014 U mnie są 2 Wundermani i Chelmon i Aiptazji też nie brakuje nie widać żeby ubywało wręcz odwrotnie przybywa Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2014 Michał, u Ciebie to życie w baniaku ma pewnie, śniadanie, obiad, deser i kolację. Jakbym miał takie warunki też bym aiptasii nie jadł Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin1982 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2014 Zrób kilka dni głodówkę i od razu aiptazje znikną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2014 Karmię często ze względu na Chelmona który jest chudy, zresztą wszystkie z tej dostawy były płaskie ciężko było coś wybrać ten był najlepszy, a dzisiaj u Marcina piękny utuczony widać że aż chętny żeby się tuczyć był też Doktorek, Kilka pterapogonów,Chromisów i innych Rybek generalnie w dobrej kondycji a następna dostawa na Felińskiego już 12 Sierpnia Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomol Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2014 Może wiecie gdzie w okolicy od ręki mogę kupić mrożony plankton? Cytuj 500L + sump 100L, obieg Jebao DCS 12000, odpieniacz-Vertex Omega 150, cyrkulacja- 2x Maxspect Gyre350, żywa skała 30 kg, oświetlenie ATI hybrid 6x54W +3x75W Led Mój zbiornik: http://nano-reef.pl/topic/64326-300l-i-na-razie-musi-wystarczyc/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acezary Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2014 Kakadu - manufaktura Powinni mieć. Cytuj [420L] by acezary - jest || Szkiełko 140x50x55h - 385l + sump 110l, 120W LED + 2xT5 54W, odpieniacz Black Pearl by Sebastek, NJ2300 64l CUBE - było || Szkiełko 40x40x40 | światło - 2 x PC Aquael | kaskada FZN2 z Purigenem + Chemipure |Tunza Nanostream 6015 | 8kg LR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2014 eurokwarium i rybarium (czasami mają) Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edytabv Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 w Cykadzie na Przybyszewskiego prawdopodobnie mają. Ostatnio brałam od nich czerwony plankton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Wiecie może czy seaworld jeszcze funkcjonuje? Dzisiaj miałem po raz drugi pecha i zastałem zamkniętą bramę i furtkę.. była godzina 18.20 więc według ich strony: " Godziny otwarcia: Pon-Pt 12:00-20:00 Sobota 10:00-14:00 W szczególnych przypadkach poza godzinami pracy prosimy o kontakt telefoniczny, a specjalnie dla Ciebie otworzymy sklep. tel. 780 043 707 " Szkoda że go nie odebrał nikt pomimo godzin funkcjonowania sklepu. Przy poprzednim spotkaniu z pieńkiem przed bramą chociaż oddzwonili po 20 minutach, że przepraszają i już mają otwarte. Dzisiaj po placu przemknął najprawdopodobniej właściciel, który nie mógł nie dostrzec iż w jego bramie stoi samochód na włączonych światłach. Zwłaszcza że chwilę później próbowałem się dodzwonić i nie odebrał, ani też nie oddzwonił. Początek był huczny, piękny i z rozmachem... Obecnie zamknięte w godzinach podanych na ich własnej stronie www. Szkoda, bo początki dobrze się zapowiadały. Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez chwialek (wyświetl historię edycji) Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2014 W Kakadu mają na pewno ostatnio brałem plankton czerwony i mikroplankton(mrożonki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Protection2000 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2014 Wiecie może czy seaworld jeszcze funkcjonuje? Dzisiaj miałem po raz drugi pecha i zastałem zamkniętą bramę i furtkę.. była godzina 18.20 więc według ich strony: " Godziny otwarcia: Pon-Pt 12:00-20:00 Sobota 10:00-14:00 W szczególnych przypadkach poza godzinami pracy prosimy o kontakt telefoniczny, a specjalnie dla Ciebie otworzymy sklep. tel. 780 043 707 " Szkoda że go nie odebrał nikt pomimo godzin funkcjonowania sklepu. Przy poprzednim spotkaniu z pieńkiem przed bramą chociaż oddzwonili po 20 minutach, że przepraszają i już mają otwarte. Dzisiaj po placu przemknął najprawdopodobniej właściciel, który nie mógł nie dostrzec iż w jego bramie stoi samochód na włączonych światłach. Zwłaszcza że chwilę później próbowałem się dodzwonić i nie odebrał, ani też nie oddzwonił. Początek był huczny, piękny i z rozmachem... Obecnie zamknięte w godzinach podanych na ich własnej stronie www. Szkoda, bo początki dobrze się zapowiadały. Z tego co mi wiadomo przenoszą siedzibę bliżej centrum gdzieś dlatego było pewnie zamknięte Dzięki Bartol a nie wiesz gdzie mogą miec coś na aiptasie? W sw mają kuekenthali jeśli chodzi o apitasie to jest kosiarka na nie Cytuj Akwarium - Reefmax 105l, odpieniacz Hydor Slimskim Nano 135.35, oświetlenie led DIY, obieg - Newa Jet 1200, sól Tropic Marin Pro-Reef, Balling 123 Tropic Marin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2014 Raczej wątpię żeby opłacały się takie przenosiny skoro nawet jeszcze rok nie minął od otwarcia i niby gdzie mieli by się przenieść jeśli już to do Łodzi bo Centrum Pabianic to nic nie zmieni bo to za małe miasto , Piotrek obstawiam że Kuba nie miał czasu dlatego cię nie wpuścił bo on tam po drugiej stronie mieszka Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2014 Raczej wątpię żeby opłacały się takie przenosiny skoro nawet jeszcze rok nie minął od otwarcia i niby gdzie mieli by się przenieść jeśli już to do Łodzi bo Centrum Pabianic to nic nie zmieni bo to za małe miasto , Piotrek obstawiam że Kuba nie miał czasu dlatego cię nie wpuścił bo on tam po drugiej stronie mieszka Nie wpuścił do sklepu w godzinach otwarcia? Bez informacji np. na bramie że sklep nie czynny z powodu.................... To jakieś kpiny. Z salonu robi się liga ogólno łódzka. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Protection2000 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2014 Raczej wątpię żeby opłacały się takie przenosiny skoro nawet jeszcze rok nie minął od otwarcia i niby gdzie mieli by się przenieść jeśli już to do Łodzi bo Centrum Pabianic to nic nie zmieni bo to za małe miasto , Piotrek obstawiam że Kuba nie miał czasu dlatego cię nie wpuścił bo on tam po drugiej stronie mieszka Nie rozumiem, dlaczego podwazasz moją odpowiedź? Taka informacje otrzymałem telefonicznie od nich, chyba ze wiesz lepiej niż oni sami. Cytuj Akwarium - Reefmax 105l, odpieniacz Hydor Slimskim Nano 135.35, oświetlenie led DIY, obieg - Newa Jet 1200, sól Tropic Marin Pro-Reef, Balling 123 Tropic Marin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo120288 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 Byłem wczoraj w SW.Nie poznalem tego salonu.Syf i pustki w baniakach.Urlop urlopem ale jesli panowie prowadza dzialalnosc to ktos powinien sie tym zajmowac.Cos czuje ze za długo nie pociagnie...A miało byc tak pieknie. Cytuj 125l cube+81sump|10kgLR+4,5kgLS|ATI Sunpower 6x24w t5|deltec ap600|2x6015|nj2300|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Protection2000 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 Byłem wczoraj w SW.Nie poznalem tego salonu.Syf i pustki w baniakach.Urlop urlopem ale jesli panowie prowadza dzialalnosc to ktos powinien sie tym zajmowac.Cos czuje ze za długo nie pociagnie...A miało byc tak pieknie. SW jest w trakcie przenosin dlatego maja burdel, z końcem sierpnia początkiem września ma być już w nowej siedzibie, na stronie i na FB ma być napisane co jak i gdzie. Takie info otrzymałem gdy dzwoniłem dziś z zapytaniem o nową dostawe Cytuj Akwarium - Reefmax 105l, odpieniacz Hydor Slimskim Nano 135.35, oświetlenie led DIY, obieg - Newa Jet 1200, sól Tropic Marin Pro-Reef, Balling 123 Tropic Marin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach