michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Jeśli ci chodzi o Miejskie autobusy to po samym Zgierzu jeżdżą MUK Zgierz 1,3,4,5,8 a ze Zgierza do Łodzi 6 do Dworca Łódź Kaliska i 51 MPK Łódź na Plac Dąbrowskiego, a od 1 Października uruchomili nową linię z Aleksandrowa Łódzkiego przez Zgierz do Strykowa, nosi tymczasowo nazwę 3A ale docelowo pewnie stanie się 2 bo ludzie mylą z 3, ale to był krok dla ludzi którzy pracują w tamtejszych zakładach w Strykowie i Aleksandrowie i jednak się dało ale dogadywali z 3 Lata albo i dłużej to Połączenie, ale dziwne że żaden Pabianicki Autobus nie wjeżdża do Łodzi a przecież na pewno wiele osób pracuje w Łodzi, analogicznie któraś z Łódzkich linii powinna pojechać też do Pabianic, myślę że nie dogadują się za bardzo z Łodzią i stąd te problemy komunikacyjne a Prywatnych busików to jest sporo ale zawsze żeby dostać się do Aleksandrowa to ludzie musieli właśnie prywatnymi lub przez Łódź tak teraz mają bezpośrednio i ciekawostka taka 1 Listopada nie będzie trzeba kasować biletów, ma to związek oczywiście z odblokowaniem trochę ulic żeby mieszkańcy celowo nie jechali swoimi samochodami, Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 No i jak, był ktoś osobiście w tych Pabianicach? Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Ja już byłem ,widziałem i jestem tam co raz częściej oddzielne duże akwaria z koralami,oddzielne z rybami,korale mają hodowlane czyli pewniaki,mało miękkich takich jakie mnie interesują po środku jest duża wyspa,można na korale patrzeć z góry,powala wielkość akwarium na wejściu (jednak tylko 5m ale za to 1,2m szerokie) ogólnie dużo miejsca ale rybek selene vomer nie mają,brama nie zawsze jest otwarta ale na tel.otworzą ,oficjalnie 9 listopada otwierają,bramę pewnie też Ja tam się cieszę jutro z ziomkami robimy nalot Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 29 Października 2013 Ty to Piotrek dla Zdrowia spacerek daleko nie masz Gorzej z osobami z Łodzi albo ze Zgierza już tak wesoło nie mają jak Pabianiczanie Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 29 Października 2013 no kurde to można już kupować czy nie? Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 29 Października 2013 Możesz umówić się na tel, ale żebyś klamki nie pocałował tak jak ja Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 Dzisiaj jechałem do Łodzi i widziałem w Dobroniu baner informujący o otwarciu sklepu 9 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Ja już byłem ,widziałem i jestem tam co raz częściej oddzielne duże akwaria z koralami,oddzielne z rybami,korale mają hodowlane czyli pewniaki,mało miękkich takich jakie mnie interesują po środku jest duża wyspa,można na korale patrzeć z góry,powala wielkość akwarium na wejściu (jednak tylko 5m ale za to 1,2m szerokie) ogólnie dużo miejsca ale rybek selene vomer nie mają,brama nie zawsze jest otwarta ale na tel.otworzą ,oficjalnie 9 listopada otwierają,bramę pewnie też Ja tam się cieszę jutro z ziomkami robimy nalot Piotrek ,a kiedy ryby wprowadzą do sklepu??? , Dowiedz się jak możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Czytajcie reklamy,banerów jest sporo,na giełdzie zoo chyba też,przy wjeżdzie i wyjeżdzie z miasta a skoro otwarcie to korale i ryby które już czekają na nowych opiekunów ja przyjdę pieszo Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joshua33 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Piotrek skoro Ty się deklarujesz pieszo, to ja wydłubuję wszywkę i też będę ,,Bo do tańca trzeba dwojga". Cytuj 225L - 90x50x50 OW + 140L sump, 40kg LR + 18kg LS, ATI 6x39W, obieg New Jet 1700, 3xTunze 6095, BK200M, Profilux 3.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Piotrek skoro Ty się deklarujesz pieszo, to ja wydłubuję wszywkę i też będę ,,Bo do tańca trzeba dwojga". A ja myślałem że już dawno ją wydłubałeś bo fajnie toasty Ci idą ,których nie pamiętam Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joshua33 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Toasty? Ups chyba te słone opary mi zaszkodziły i Spielberg mi uciekł. A tak w ogóle to lepiej byś się pochwalił, CO BĘDZIE NA OTWARCIU? Czy tak jak u Ciebie kobiety, zabawa i śpiew o trunkach i jedzeniu nie wspomnę. Bo wiesz jak mam jechać po Gupiki, to sorry Winetu nie znam się na nich, jestem zarobiony a tak w ogóle to jest wolna sobota. Cytuj 225L - 90x50x50 OW + 140L sump, 40kg LR + 18kg LS, ATI 6x39W, obieg New Jet 1700, 3xTunze 6095, BK200M, Profilux 3.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazek.z.lasu Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Czytajcie reklamy,banerów jest sporo,na giełdzie zoo chyba też,przy wjeżdzie i wyjeżdzie z miasta a skoro otwarcie to korale i ryby które już czekają na nowych opiekunów ja przyjdę pieszo a ja poczekam , kilka lat , jak chromisy będą po 1,50 za sztukę , szczepka acropory z hodowli na podstawce będzie kosztować 5,50 , nie euro , tylko pln zł , lampa z led cree 120W - 300,- zeta a solidny odpieniacz do 600l będzie w cenie roweru komunijnego z tesco a nie jak teraz w cenie VW golfa 3 rocznik 1998 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz21lp Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 Witam, na którą się wybieracie na otwarcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 Jak się wyśpimy pewnie na jakąś 10 chyba, że otwarcie będzie o 12. Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 Gdzie wy te Banery widzicie w Zgierzu nic nie ma, nie zadbali o Zgierz Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 6 Listopada 2013 Wiadomo o której będzie huczne otwarcie ?? Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acezary Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 Podobno o 12 w samo południe Cytuj [420L] by acezary - jest || Szkiełko 140x50x55h - 385l + sump 110l, 120W LED + 2xT5 54W, odpieniacz Black Pearl by Sebastek, NJ2300 64l CUBE - było || Szkiełko 40x40x40 | światło - 2 x PC Aquael | kaskada FZN2 z Purigenem + Chemipure |Tunza Nanostream 6015 | 8kg LR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 8 Listopada 2013 Z tego co widziałem w promocji będzie caulastrea furcata 20 pln za główkę Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2013 Byłem wczoraj na małych przeszpiegach i powiem tak GACIE SPADAJĄ! Niestety jak zrobiłem fotkę to zabrali mi aparat i zniszczyli kliszę, ale wierzcie że sklep robi obłędne wrażenie, myślę że wreszcie Łodzianie doczekali się prawdziwego sklepu z morszczyzną Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2013 Heh bo nie umiesz robić Łukasz z Ukrytej kamery Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2013 No no sklepik jak ta lala ( jak by ktoś chciał to mam do sprzedania paragon z nr 1) .pierwsze zakupy przy lampce szampana mam nadzieje że są udane. ruròwka ktòra kupiłem wylazła z rurki. Zakopałem ją w żwir i mam nadzieje że odbuduje sobie rurkę .Odnośnie sklepu to ładniejszego nie widziałem i życzę właścicielowi wielomilionowych obrotòw (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad Zgłoś Napisano 9 Listopada 2013 Byłem Zobaczyłem Zakupiłem Dla tych co niebyli polecam jest w czym wybierać i kupować, baaaardzo ładnie wyeksponowane koralki Cytuj Akwarium 80x50x50h czyli 200l, Sprzęt: lampa Pacific Black Phyton 120W, odpieniacz Tunze 9004 (Comline Reefpack 250), cyrkulatory 2xAquael Reef Circulator 2600 + Hydor Koralia 900, grzałka hagen 100W. Skała 25kg, piasek 6kg ATI Fiji White Sand, Życie: Hepatus, Doktorek, Mandaryn, 2xBłazny, ślimaki (2xNosariusy, 14xTrochus) Histro, korale LPS, SPS i jakieś miękasy. Chwilowa likwidacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing Zgłoś Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) To szkoda , że właściciel nie potrafił jakoś nas zachęcić do wizyty Chcieliśmy z kolegami przyjechać z Warszawy przy okazji zrobić jakiś wywiad, reportaż ale przez telefon zostałem poinformowany , że jeszcze nie ma za wiele bo to dopiero start sklepu itp. Na temat otwarcia też nic się nie dowiedziałem poza godzinami. Szkoda ale może w przyszłości uda nam się wpaść i coś zakupić. Edytowane 9 Listopada 2013 przez FoxRacing (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 9 Listopada 2013 Byłem wczoraj na małych przeszpiegach i powiem tak GACIE SPADAJĄ! Niestety jak zrobiłem fotkę to zabrali mi aparat i zniszczyli kliszę, ale wierzcie że sklep robi obłędne wrażenie, myślę że wreszcie Łodzianie doczekali się prawdziwego sklepu z morszczyzną Tak jak Łukasz napisał. Robi wrażenie. Czyste, piękne, przestrzenne pomieszczenie ze sporą ilością zbiorników. Sklep a właściwie salon wita naszym ulubionym nastrojowym niebieskim oświetleniem. Bardzo ładnie wyeksponowane i oświetlone korale a na ladzie fotograficzny przewodnik po zbiornikach z cenami. Rybek i innych zwierzaków na razie niewiele, tak samo sprzętu i preparatów ale wiadomo to dopiero początek i mam nadzieję że w tek kwestii szybko się to zmieni. W każdym razie odbieram ich bardzo pozytywnie i życzę powodzenia. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach