Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Oddam w dobre rece babke Valenciennea puellaris. Zdrowiutka i ma ok 7-8cm.

Odbior osobisty lub moge dowiezc gdzies w Warszawie. Obecnie u mnie w sumpie. Jesli nikt nie bedzie chcial to w poniedzialek/wtorek wraca do sklepu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eheheh, Kuba co nie podoba się babeczka ? :)

PS: U mnie było podobnie :smoke:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eheheh, Kuba co nie podoba się babeczka ? :)

PS: U mnie było podobnie :smoke:

Babeczka mi sie bardzo podoba. Tylko u mnie tworzy takie konstrukcje ze szczeka opada :) zwierze swietne do obserwacji i na prawde ciekawe tylko jest problematyczne jak chce sie miec krysztal wode....

Wyglada na to, ze jutro trafi juz do nowego domku.

PS: wyobraz sobie jaka mialem zabawe, zeby ja u siebie zlapac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kubas, teraz weź Cryptocentrus cintus, nie kopie, nie buduje a każdy pokolec ma z nią super zabawę. U mnie wszystkie pokolce po kolei, gęsiego, łącznie z imperotorem i centropygą podpływają do niej i oglądają jak ta rozdziawia paszczę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kubas, teraz weź Cryptocentrus cintus, nie kopie, nie buduje a każdy pokolec ma z nią super zabawę. U mnie wszystkie pokolce po kolei, gęsiego, łącznie z imperotorem i centropygą podpływają do niej i oglądają jak ta rozdziawia paszczę :)

Brzmi niezle. Poczytam sobie o nich i moze sprobuje. Babki generalnie sa mega pocieszne tylko ta moja miala u mnie duzy plac budowy i za bujna wyobraznie :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuba (Cryptocentrus cintus) zdecydowanie polecam, mam tego pociesznego dziwaka i jest extra!

Tu masz fotkę mojego oszołoma - kolorek extra.

fish.jpg

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja nie jest żółta i straciła oko w walce z żóltkiem ale i tak jest super. Zobacz na film od 30 do 45 sek. Taka pielgrzymka pokolców (3 pokolce po kolei, potem imperator a na końcu Centropyga) do babki jest średnio co 2 godz :)

http://www.youtube.com/watch?v=Uuwjopsh2ZQ

BTW. Jak chesz pożyczyć brzydala mojego/darkab30 (już nie wiem czyj on w końcu jest :) ) to daj znak na PW. Ale ostrzegam on lubi urozmaiconą dietę, Aiptasie zagryza LPS-ami i miękkimi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe świetnie to wygląda :D

Akwarium 180L Ricordea&Zoa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda że tak daleko chętnie bym przygarną takiego jednookiego stworka lubię takie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja nie jest żółta i straciła oko w walce z żóltkiem ale i tak jest super. Zobacz na film od 30 do 45 sek. Taka pielgrzymka pokolców (3 pokolce po kolei, potem imperator a na końcu Centropyga) do babki jest średnio co 2 godz :)

http://www.youtube.com/watch?v=Uuwjopsh2ZQ

U mnie błazenek zakochał się w cinctusie i podpływa do niego, ociera się, kładzie na nim i leży tak parę sekund. Śmiesznie to wygląda, pierwszy raz jak to zobaczyłem, to się przestraszyłem, że mu się zeszło, ale jak podszedłem, to zaczął normalnie pływać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy temat jest do zamknięcia?

Jesli nie to przygarne chetnie ta babeczke

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.