Fox Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Ant - jak widzę minimalnie Cię wyprzedzam - musisz gonić ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Smaruje, bo się zawziął i dobił do pięćdziesiątki:-))))) Choroba, sam mam czasami serie po kilka postów w kilkanaście minut. Rafał, nie banuj tylko:-) Jacek co innego pisać jak np: Ty czy Stani, gdzie jak już siadacie na forum to konkretnie żeby pomóc i odpisać innym a co innego jak ktoś wklepie na pałę 33 sztuki tylko dlatego że ma konto od 7 lat i tylko 23 posty I TY już drobne zbieraj bo za 6 mc kajaki Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Rafał - drobne to nie problem - znajdę. Większy problem że muszę zgubić parę kilo, bo do kajaka nie wejdę. :rofl: Tym bardziej że jeśli dobrze pamiętam, to tym razem mamy wybrać tą najdłuższą trasę. Już się nie mogę doczekać. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Dobry chłopak co 2 min wpis Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 daj mu dojść do 50 dziś a za 51 na targowisku dostanie urlop plus cofnę mu licznik Rafał jesteś niesłowny zrobił 50 a i tak urlop dostał Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Wracając do tematu, dla mnie to niepotrzebne... Kiedyś coś podobnego było na zasadzie "+" i "-" Mi np dostało się kilka minusów za to że jestem z Warszawy i na bank jestem cham i cwaniak... Albo prowadziłem z kimś dyskusję i komuś brakowało argumentów.... Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollkrabbe Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2014 Czy temat nie powinien być w "sprawach forum"? Cytuj Biotop Północnozachodni Atlantyk http://nano-reef.pl/topic/44824-tu-poczatki-zimnej-rafy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaber Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Posty do nie wyscig, ale problem dla ludzi co szukają odpowiedzi. problem sprowadza sie do tego co masz w domu i czy możesz tym się pochwalić. Często bywa tak, że ktoś ma niedużo postów, a w domu baniak jak marzenie, a pisze mało z różnych powodów: nie ma czasu, ochoty, nie szuka poklasku, żeby nie użerać się z ludziskami mocnymi w teorii lub którym się wydaje, że wiedzą, a pisza duzo bo chcą, szukają uznania w środowisku. Często bywa tak, że jak ktoś ma wiedzę i fajny baniak, to posiada już wystarczająco dla swojej satysfakcji, a samorealizacja niesienia słowa jest im po prostu nie potrzebna. Często ilość postów to poklask i chąć uznania w środowisku, ale ten stan rzeczy został ustalony w programie forum, gdzie ilość postów to jedyne kryterium, a ludzie i tak się znają i jak szukają to zazwyczaj pokątnie od znajomych dowiadują się gdzie uderzyć, w czym ktoś jest dobry. Oczywiście nie generalizuje i nie wrzucam do jednego worka, jeżeli ktoś nie pasuje do opisu, niech się nie obraża:) pozdr Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Gaber (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2014 Cały opis dotyczący idei tych magicznych 50 postów jest tutaj: http://nano-reef.pl/index.php?/topic/55714-Targowisko---ograniczenie-dla-nowicjuszy i naprawdę nie ma powodu żeby rozpisywać się na w tej sprawie w innych tematach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach