seb Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Hmmmm... Ciekawe czy zadziała zasada "Uderz w stół, a nożyce się otworzą" Mnie ten kawałek kojarzy się tylko z jednym miejscem i z jednym czasem Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 z tym też Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 seb - BUM - Wdzydze! Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Nieee... Ale juz z tym tak Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 A nie z tym ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Minus z grubej rury Za to ze smaka zrobiles i torturujesz ludzi. Jak tu teraz wytrzymac kolejne kika miesiecy? jak przetrwac? .przy takiej nucie. Skad wziasc zapach jeziora i stechlizne domu numer 2. Patrze w rog przedpokoju kurtki buciory, ale cos wiosne juz widac Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Ha! Jest i Grześ! Jeszcze kilku brakuje Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 To zapraszam na żagle, na koniec maja zbieramy ekipę,mamy już 2 załogi:)(oczywiście mazury) Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Do tej pory pamietam lomot podlogi w Tawernie, a zespol ktory wtedy gral jeszcze dlugo tak nie zagra i nie zobaczy takiej publiki. Chyba ze znowu spikna sie z nami Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Fryderyk Chopin... ciągle kusi mnie żeby zostawić te ch...ne krewetki i na reje! Mazury są nudne. Zabawa to jest na bałtyku jak powieje, albo na regatach małych łodzi sportowych jak np finn, okd, laser, 470... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Póki co tylko Grześ i Skoczek wie o co loto Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Hej Skoczku - "prawdziwi znawcy szant" Cię zeżrą za ten repertuar haha A tu polecam zwłaszcza fragment od 2min i 2sek - to są prawdziwe "szanty" haha Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Fryderyk Chopin... ciągle kusi mnie żeby zostawić te ch...ne krewetki i na reje! keja wygodniejsza Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Ej szkoda ze mnie nie bedzie z moja gitarka Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 keja wygodniejsza koje to każdy ma w domu tyle że bez bujania, gara kisielu dla chorych i pobudki o 4 i "do brasów" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 @nanokaczor nie mów że mazury są nudne,jak wiesz kiedy płynąć ,jaka łajbą i ze zgrana ekipą,zabawa jest przednia keja= pomost reja=pozioma belka w połowie masztu nie żebym się wymądrzał czy cuś Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Ej szkoda ze mnie nie bedzie z moja gitarka Ale TY jeszcze nie wiesz że będziesz Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Do świadomych dołączył Tester tak myślę choć co do tego że go nie będzie to chyba się myli Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 @nanokaczor nie mów że mazury są nudne,jak wiesz kiedy płynąć ,jaka łajbą i ze zgrana ekipą,zabawa jest przednia Na takie wyprawy wystarczy mi jezioro zegrzyńskie - tylko trzeba za most w serocku przepłynąć i robię takie wyprawy czasem - nie dla siebie ale dla znajomych. Mazury "spływałem" za młodu i już mnie nudzą. Z drugiej strony wychowałem się na łódce sportowej i dla mnie pływanie turystycznym jachtem nie jest niczym ciekawym - płynie to jak tramwaj więc żeby pożeglować wolę wyciągnąć swoją łupinkę i śmignąć na regaty. keja - koja faktycznie... każdy się myli - czasem bardzo głupio Już wyprawy planujecie jak jeziora jeszcze skute lodem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Nie śmiecić mi tu teoretycy! To temat dla praktyków! Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 jeśli chodzi o zegrze to moja babcia ma większe wiatry od tam wiejących sorki seba za zaśmiecanie Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Mała ściągawka Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Na tancach ja poznalem ....dlugowlosa blond ;P Echhhh jak sobie przypomne tawerne ;) Tego sie nie da zapomniec Troche mnie na forum nie bylo ale to pierwszy temat jaki dostrzeglem :k P.s zeby nie bylo i tradycji stalo sie zadosc to przy wystepie goralskiej kapeli w Milowce tez pokicalem ;) P.s2 Seb a nie daloby rady tak kwietniu ? ;P Zartuje Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Ha! O Ciebie mi chodziło najbardziej jeśli chodzi o szanty! Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 Ha! O Ciebie mi chodziło najbardziej jeśli chodzi o szanty! No co tu duzo mowic ja juz odliczam czas do Wdzydz Ojjjj sie bedzie dzialo ;P Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach