Dejvix Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) Jakby ktos jeszcze nie wiedzial to jest okazja na kupno listwy led 21diod 6400K 2,6W mozliwosc łączenia szeregowo-osobny kabel w zestawie specjalne zawieszki do montazu w przeciwienstwie do wielu takich modeli z casto lub obii ten ma wtyczke:) niecale 25zł ja juz nabyłem i polecam Edytowane 9 Maja 2012 przez Dejvix (wyświetl historię edycji) Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Do oświetlenia szafki i sumpa idealne. Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geremek7 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 No to idę zakupić dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvix Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 No to idę zakupić dzięki za info dodam ze te uchwyty są w dwóch rodzajach-mozna zawiesic listwe w dół albo w poziomie. Wystarczy wkrecic uchwyty i wsunąć listwe Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geremek7 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 2szt zakupione, wieczorem pobawię się z montażem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Dzem z biedronki widziałem ale listwa z takiego małego owada Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Na świecenie dla glonów w refugium się przyda? Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Mam Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvix Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 w gazetce jest 6400 a na moim opakowaniu 6700K Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 A jakiej długości jest ta listwa? Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvix Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 A jakiej długości jest ta listwa? ok 30cm Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Okej, dzięki, wybiorę się kiedyś obejrzeć. Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 10 Maja 2012 Do łódzkich biedronek chyba w ogóle nie dotarły... Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 10 Maja 2012 Potwierdzam, że biedronkach pod Łodzią też nie ma prawdopodobnie jakiś problem z magazynem centralnym w tym regionie. W gazetce jest natomiast w sklepach brak :/ Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawoj1 Zgłoś Napisano 10 Maja 2012 w Lublinie tyż a właśnie skręciłem szafkę po nowy baniaczek Cytuj 350 l + sump 140l, LED DIY 240w+ 2x39w actinic T5, odpieniacz Black Pearl by Sebastek, 2x Tunze 9045, LR 35 kg ,LS 18 kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cherry_ukasz Zgłoś Napisano 10 Maja 2012 W Rzeszowie było pod dostatkiem - przynajmniej w tej stonce, której ja kupowałem no i mam już światełko w szafce - od razu lepiej się tam grzebie Cytuj www.podforak.rzeszow.pl --->PODkarpackie FORum AKwarystyczne Parametry mojej solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 zadzwoniłem do centrali biedronki wczoraj bo się okazało,że to nie w jednej ale wszystkich biedronkach w łódzkim regionie nie ma tych ledow. Dzisiaj dostałem odpowiedź, że kontrola jakości biedronki nie pozwoliła na dopuszczenie do sprzedaży tego i niestety nie kupię u nas tego :realmad: ...puścili pewnie jakąś partie a reszta była wadliwa pod jakiś kątem i nie dopuścili do sprzedaży. Ps. Pozdrawiam szczęśliwych nabywców... wstawcie chociaż foty jak to świeci Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cherry_ukasz Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Spoko, paragonik jest i się reklamować w razie czego będę Na razie świeci Cytuj www.podforak.rzeszow.pl --->PODkarpackie FORum AKwarystyczne Parametry mojej solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 foty foty foty Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 u nas niema problemu z dostępnością tych lampeczek, leży ich co niemiara Cytuj "500L+ 120L sump, obieg Aquabee5000,2xHQI 150W+2x80W T5,cyrkulacja JVP 102+2x201b,1xresun15000,Tunze 6095(łącznie 47000l/h),BRAK ODPIENIACZA TYLKO ALGAESCRUBBER!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 foty foty foty Moje oświetlenie nie z biedronki ale efekt jest Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Czy ktoś wie, czy w tym cudzie techniki z ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50192068/ kolejne segmenty dołączane są równolegle, czy szeregowo? W sensie, czy trzeba dołączyć wszystkie 3 segmenty, żeby lampka zadziałała, czy może wystarczy tylko jeden? Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Z wielce zaawansowanej instrukcji wynika, że szeregowo. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeRsErK Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Listwy jak listwy ale u mnie w biedronie to nawet decha do sracza z rafą jest ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach