biesiu Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Jest 85 minuta i rezultat 0:0 meczu Anglia - Włochy. Chciałbym podzielić się odczuciami jakie mi towarzyszą oglądając ten mecz i podam kilka informacji o których pewnie większość nie ma pojęcia... Włosi przylecieli do Krakowa na ME 2012 i prosto z lotniska pojechali na otwarty trening na stadion Cracovii. Na przywitanie wiceprezydent Miasta Krakowa Magdalena Sroka przywitała ich słowami, że nie mogli wybrać innego miasta niż Kraków, miasta tak bardzo związanego z Janem Pawłem II - kibicem Cracovii! Na jednym z kolejnych treningów, któremu przyglądali się uczniowie SMS Kraków, miała miejsce taka scena: Tak powstają legendy... Edytowane 24 Czerwca 2012 przez biesiu (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 całość i tak wygrają Niemcy Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 Hiszpanie Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biesiu Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) całość i tak wygrają Niemcy Nie mam nic przeciwko niemieckiej drużynie, tym bardziej że gra fajną piłkę, ale sam rozumiesz... A zresztą kto powiedział że Niemcy wejdą do finału? Tak łatwo Portugalię skreślasz? Edytowane 24 Czerwca 2012 przez biesiu (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 Poza tym że mają dobre pelatti w puszcze to i tak z obecnych druzyn od biedy kibicuje niemcom. W tym meczu jakies takie brzydkie gęby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 Szczerze mowiac to jak graja Portugalczycy nie porywa. Final widze Niemcy-Hiszpania. Ps. Gdyby grali Nasi to bym im kibicowal , w Niemieckiej druzynie przynajmniej jeden "nasz" sie znajdzie . Swoja droga uprzedzenia do nich nie mam, a przynajmniej graja fajna pilke. Pozdr Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 stawiam na finał Polska-Niemcy Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 stawiam na finał Polska-Niemcy Polacy mieli juz swoje 3 mecze Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 no i włosi pozamiatali Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biesiu Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 35 strzałów Włochów na bramkę Anglików! Świetny mecz w wykonaniu Włochów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 Niemcy jeszcze nigdy w duzych turniejach nie wygrali z Wlochami. Wyczulem, ze woleliby Anglie. U-ha. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 Hiszpanie Ale może i włosi zamieszają .....apropo dzisiejszego meczu Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Español i nikt inny :D Mam nadzieje ze bedziemy mogli we Wdzydzach cieszyc sie wygrana Hiszpanow Edytowane 25 Czerwca 2012 przez VDR (wyświetl historię edycji) Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Ja tam stawiam na Niemcow Ale znajac moje wieszcenie to wygraja Włosi Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Hiszpanie,Olee Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Finał Hiszpania -Niemcy ale wygrana będzie po stronie naszych zachodnich sąsiadów czyli Niemców Cytuj "500L+ 120L sump, obieg Aquabee5000,2xHQI 150W+2x80W T5,cyrkulacja JVP 102+2x201b,1xresun15000,Tunze 6095(łącznie 47000l/h),BRAK ODPIENIACZA TYLKO ALGAESCRUBBER!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Ja tam stawiam na Hiszpanki znaczy Hiszpanów. Nie mogą nie wygrać Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Yarcio (wyświetl historię edycji) Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 jestem w szoku Forza Italia! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) No i niemcy dostali w nos w Warszawie - hahahahahahahhahahahahahahhaa A do Bufona wcale nie pasuje to nazwisko bo jak go ładnie prosili [płaczem na trybunach] to dał sobie strzelić jedną bramkę. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez nanokaczor (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Przyznam że jestem lekko w szoku. Jeden plus albo lub dwa 1) Bardzo dobry mecz; 2) Nic nie obstawiałem, więc nie przegrałem Ps. może jeden minus - nic też nie wygrałem To kto wygra finał - Włosi? (jak zagrają tak jak dziś) Edytowane 28 Czerwca 2012 przez dzym (wyświetl historię edycji) Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Jaki tam szok Włosi zawsze wygrywają z niemcami... Nawet niepisane zasady gramatyki mówią ze niemcy pisze sie z małej a Włosi z dużej - co mówi właśnie, że Włoska drużyna jest lepsza. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez nanokaczor (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 Italia Campioni d'Europa edit: w meczu nie bylem za kims szczegolnie, bo Podolskiemu dobrze życzę teraz 100% Italia Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Slabiutko niemcy zagrali,słabe podania,obrona,strzelcy dramat 0 celności.(popsuli się w tym meczu) mecz był strasznie,nieciekawy nie było walki,niemcy tanio sprzedali skóre,bezradność... Może byłby inny wynik gdyby się postarali.Nie mniej jednak obojętny był mi wynik. Wygra lepszy ale wolę żeby teraz raczej hiszpania wygrala dla odmiany. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Ben_sage (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 podolsky to jest taki niemiec jak Amerykański Francuz Kongijskiego pochodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Ja tam nie wiem ma koszulke niemiecką jak klos nie kazdy lubi pilke i nie kazdy musi wiedziec skad jest, przecież może mieszkać w niemczech a grać w polskich barwach, ale niemcy to już skill bo i pieniądze wieksze podobnie z michalczewskim. olisadebe z konga też mial polska flage ale jakos mi nie pasował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach