cris6 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2011 http://allegro.pl/woda-500-litrow-i1429721303.html nie no juz nawet na wodzie chcą zarobić a tekst MOŻESZ MIEĆ PIĘKNE AKWARIUM NATYCHMIAST NIE MUSISZ PRZECHODZIĆ ETAPU DOJRZEWANIA. do mnie nie przemawia Cytuj https://www.youtube.com/channel/UC5QidZjS_WmL9mQVs4lSC3Q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2011 z woda, dla niektorych to, nienajgorszy pomysl, ale stwierdzenie z dojrzewaniem to juz ryzykowne jest :/ policz sol na 500l... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2011 U Ricarda tak wiele osób z forum juz kupowało... facet widzi możliwość dodatkowego zarobienia to poszerza oferte Są ludzie, którzy chcą być kompleksowo obsłużeni w jednym miejscu. Mało kto ma do zaoferowania od ręki 500l wody z podmiany. Nie przeliczając tej wody przez pryzmat ceny soli morskiej, "przedmiot aukcji" ma wiele zalet: od ręki, woda zlewana na poczekaniu. Dobrze, że jest wybór na rynku. Pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2011 Super Ricardo - popieram . z takiego zbiornika sam bym trochę wody kupił (gdybym potrzebował) Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2011 #319193 mictar :Spójrzcie na tą aukcję: http://allegro.pl/murena-zbiornik-nano-30l-2xkrewetki-film-wawa-i1426153293.html Ktoś ma "fantazję" umieszczając murenę w 30 litrach.. Nom. http://nano-reef.pl/forums.php?m=posts&p=318037#318037 Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2011 A tu jest link do filmu z tego zbiorniczka .. Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante-81 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2011 a zwróćcie uwagę jaka jest aktualna cena mureny... a ten cały "rikardo" z linków powyżej ma od cholery sprzętu..., zna go kto??? Cytuj pozdrawiam Dante Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2011 #319611 dante-81 :a ten cały "rikardo" z linków powyżej ma od cholery sprzętu..., zna go kto??? Wiesz, niewielu odważyło na głos wypowiedzieć jego imię. Ponoc nikt nigdy nie widział jego twarzy. Kilku osobom udalo sie dostrzec jego dłonie gdy zlewał wodę z baniaka. Mistyczny głos zza zakapturzonej czerni wypełniał przeraźliwie stłumione wnętrze salonu. Jego sąsiedzi, pytani przez śmiałków ze strachu odwracali zawsze głowę, wykonując na piersi znak krzyża. Pytani w allegro i banku pracownicy również milczą. Dopowiedz sobie resztę Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante-81 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2011 dobry jesteś..., a mówią, że ja jestem niepoczytalny.... ukłony :kapelusz Cytuj pozdrawiam Dante Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 Witam. Może komuś się przyda. "Martwy" koral chyba Darkowi dla koników by pasował http://allegro.pl/akcesoria-do-akwarium-aquabee-tunze-mic-dupla-i1437368914.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 Rozgwiazda za 1 zl http://allegro.pl/rozgwiazda-czerwona-6-7cm-za-male-pieniadze-i1433602356.html Cytuj http://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/article/67-tank-of-the-month Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 Piaskowa z pomidorowej? Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 19 Lutego 2011 allegro..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 #328290 sPRYTny :allegro..... zapachniało sklepem rybnym w czasach komuny... Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kraszan Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1469796928 Nie wiem czy to ktos z NR ale różowo by tu miał... Cytuj Morski dinozaur w stanie spoczynku - forumowy weteran Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 #328290 sPRYTny :allegro..... ...szkoda ze sprzedawca robil zdjecie za dnia,kiedy wszystkie korale mialy pochowane polipy...Pozdrawiam... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 #328366 Kraszan :http://allegro.pl/show_item.php?item=1469796928 Nie wiem czy to ktos z NR ale różowo by tu miał... dokładnie, ortografia w opisie aukcji jest wprost porażająca Cytuj 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... SPRZEDAM: -akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę; -lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux; -lampa DIY 8x T5 39W -OR 3500 LINK DO TARGOWISKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioromario Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 e tam trenuje przed ogólnopolskim dyktandem:clowning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 "Hydrałlika" mnie rozwaliła Edit. No dobra, niech Wam będzie Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 #328544 kapuhy :Hydrałlika mnie rozwaliła a gdzie moderator ? Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 #328559 darekkuku : #328544 kapuhy :Hydrałlika mnie rozwaliła a gdzie moderator ? no tak, Kamil weź w cudzysłów tą hydra... Cytuj 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... SPRZEDAM: -akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę; -lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux; -lampa DIY 8x T5 39W -OR 3500 LINK DO TARGOWISKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 Eeee, toż to byłoby podważanie inteligencji forumowiczów Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 ...kiedys myslalem ze nalezy olewac bledy ortograficzne bo niech se ludziska robia,skoro chca i nie umieja inaczej...ale zauwazylem jedna rzecz,kiedys nie robilem bledow ortograficznych a teraz coraz czesciej...wystarczy ze spojrze na te "hydrallike" i byc moze nastepnym razem tak samo napisze...czesto juz sam nie wiem jak sie pisze poprawnie i zaczyna mnie to przerazac...za granica jestem dopiero dwadziescia pare lat a takie byki strzelam...net mnie oglupil,net...Pozdrawiam... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 20 Lutego 2011 @Iceberg, jesteś w tym wieku,że nikt nie będzie miał Ci za złe błędy kiedyś musisz się nauczyć to samo ja , tylko odwrotnie ,u mnie to już skleroza . a tak nawiasem , mój wiek, to protest przeciw anonimowości na forum po co rubryki : "wiek" ", "z kąd " ,. zajęcie rozumię ,że może być krępujące ,ale reszta ,tylko ułatwiłaby nam życie i nie byłoby w końcu pytań z "kąd jesteś" ? a WAW to Wrocław ,czy może Kraków Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kraszan Zgłoś Napisano 21 Lutego 2011 #328605 Iceberg :za granica jestem dopiero dwadziescia pare lat a takie byki strzelam...net mnie oglupil,net...Pozdrawiam... Chłopie - są "Polacy" którzy po roku za granicą "zapominają" jak się mówi w ojczystym języku. Wyjedzie taki bezrobotny do Niemiec, zahaczy się na budowie, kupi 30 letnie BMW, po roku wpada do rodziny na dwa dni, bo urolp nie dostał i opowiada jak on to jechał "na wohendende do rodziny z Litzmansztadt, autobahną na Breslau cwaj hundred na godzinę i tanksztele nie mógł znaleźć"... no boki można zrywać i... współczuć. Cytuj Morski dinozaur w stanie spoczynku - forumowy weteran Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach