dzym Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 Witam, Mam do sprzedania nówkę sztukę Samsunga Wave Y + zestaw Simplus ( starter limitowany ). Telefon jak i starter są nowe. Nie odpakowane. Oczywiście telefon jest na gwarancji producenta Na karcie Simplus jest 100 zł, nie tak jak jest na nim napisane 25 zł. Całość jest prezentem od firmy w jakiej pracuję , a że jest mi to zbędne to wolę sprzedać i przeznaczyć na nowy sprzęt do morskiego. W zasadzie gotowy zestaw na prezent. Cena: 350zł Odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka na koszt kupującego. Jak ktoś ma obawy to mogę wystawić na allegro. Zdjęcia: Jeszcze link do tego jakie funkcje ma telefon: http://www.telix.pl/telefon/samsung-wave-y-2512.html Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik-wawa Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 ej... ale N-R to nie allegro ! Cytuj 350l SPS tank, 4xTunze 6095 + Tunze7096, ATI Powercone 200i, Profilux 3ex + ext. module ATI mod 4xT5 39W + LED Cree 162W, DASTACO II Ca reaktor, NP Biopellets Kupuje uszkodzony sprzęt GHL, Tunze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 Ale to jest off Topic Jak poszukasz dobrze to kilka ofert sprzedaży innego sprzętu tutaj też znajdziesz. Ps. mogę zamienić na pompy do ballinga z dopłatą z mojej strony oczywiście Pozdr Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 ładnie to tak prezenty sprzedawać - no chyba że sa "nietrafione"..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 Niezbyt trafiony - mogły być pompy do ballinga , a tak się człowiek będzie musiał męczyć Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik-wawa Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 No tak, to ja tez wystawie - wymienie uzywane bokserki na wezyk akwarystyczny - co za bzdura... Cytuj 350l SPS tank, 4xTunze 6095 + Tunze7096, ATI Powercone 200i, Profilux 3ex + ext. module ATI mod 4xT5 39W + LED Cree 162W, DASTACO II Ca reaktor, NP Biopellets Kupuje uszkodzony sprzęt GHL, Tunze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 a nie chcesz na xenię wymienić Cytuj 100x50x50(przód opti)+sump 72l,odpieniacz APF600,obieg nj2300,cyrkulacja jebao wp40+koralia3+koralia4,oświetlenie led cree 144w diy,auto dolewka diy,25kg LR,18kg LS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 Regulamin targowiska nie zabrania wyraznie sprzedawac przedmiotow spoza kategorii akwarystycznych. Sa jednak sytuacje gdzie trafia sie okazja np Persil (mocno nie akwarystyczny) i warto podzielic sie tym na forum. Mysle jednak ze to bedzie do przegadania pomiedzy modami Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 Tester jezeli uznacie ze nie powinno byc ogloszenia to prosba o usuniecie. W sumie oddzielny dzial na sprzedam inne niz akwarystyczne tez moglby byc fajny. Sledzik przestan marudzic bo ostatnio albo masz misje w nabijaniu postow albo masz jakis slabszy tydzien bo Ciagle cos Ci nie pasuje. Pozdr Ps. Przepraszam, ze bez polskich znakow ale pisane z telefonu. (Nie Samsunga ) Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik-wawa Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Bo ja malkontent jestem :-) Nie to ze mi nie pasuje ale pomysl... jak wszyscy cos beda chcieli sprzedawac w inne to sie zrobi allegro. Moim zdaniem N-R jak i inne fora tematyczne powinny zamykac sie w kregu zainteresowania a nie zasmiecac. Tym bardziej ze mozesz wrzucic na allegro i z bani... W sumie po co na N-R tematy proszek, telefon... zaraz bedzie tesciowa, ja zaloze watek jak wyeliminowac tesciowa itp :-) Z jednej strony modzi wkrecaja sie - ceny, zdjecia, skad itp... a potem bez problemu rozpoczynamy handel telefonami, proszkiem, mozna by i podawac aktualne dane z gieldy warzywnej... to moze wrzucajmy rzeczy do sprzedania w off-topic i nie bedzie trzeba przestrzegac regulaminu targowiska... Edytowane 13 Grudnia 2012 przez sledzik-wawa (wyświetl historię edycji) Cytuj 350l SPS tank, 4xTunze 6095 + Tunze7096, ATI Powercone 200i, Profilux 3ex + ext. module ATI mod 4xT5 39W + LED Cree 162W, DASTACO II Ca reaktor, NP Biopellets Kupuje uszkodzony sprzęt GHL, Tunze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 Ktoś tu chyba ma okres Tapatalk Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik-wawa Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 He he ze ja ? :-) No moze :-) Cytuj 350l SPS tank, 4xTunze 6095 + Tunze7096, ATI Powercone 200i, Profilux 3ex + ext. module ATI mod 4xT5 39W + LED Cree 162W, DASTACO II Ca reaktor, NP Biopellets Kupuje uszkodzony sprzęt GHL, Tunze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2012 Śledzik, nie świruj. Od dawna raz na jakiś czas pojawia się w offtopie tematy sprzedaży czy zamiany sprzętu spoza branży. Bardzo sporadycznie-bo i odzew zwykle słaby. Zakazu w regulaminie nie ma. Nie jest to targowisko, więc modzi się nie "wkręcają". Chcesz być świętszy od papieża-zacznij od siebie Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Mozna by zakladke zrobic Sprzedam inne i po problemie ..niech sobie wrzucaja oglodzenia moze akurat cos sie trafi fajnego ... Szyba do focusa albo zderzak do zafiry .. maska do bory .. okna plastikowe ? Uzywana dymiarka ze Smolenska ? No i looz Edytowane 14 Grudnia 2012 przez lukaszra (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2012 Jak mnie jakiś temat nie interesuje, to nie zaglądam, a takich w mojej opinii nieciekawych tematów jest sporo. Forum od tego się nie zepsuje, nie zapełni- więc zupełnie koło nosa powinny latać tematy off topowe. Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach