ZenonPL Zgłoś Napisano 22 Października 2010 Ja naprawdę złego słowa nie moge powiedzieć. Pamiętam że przelew za sarco zrobiłem w piątek po południu,inny bank, więc pieniądze u Irka na koncie zaksięgowano dopiero w poniedziałek, a mimo to już w niedzielę wysłał mi korala. Miejmy nadzieję, że wszystko sie dobrze skończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cherry_ukasz Zgłoś Napisano 22 Października 2010 Chodzi o użytkownika Ireneusz2000? czy jest jakiś Ireneusz200 jeszcze? Jeśli chodzi o tego pierwszego to jeśli ktoś chce to mogę mu na PW wysłać jego numer telefonu. Jest to starszy facet więc może faktycznie ma jakieś problemy ze zdrowiem? Cytuj www.podforak.rzeszow.pl --->PODkarpackie FORum AKwarystyczne Parametry mojej solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 22 Października 2010 Kurcze, starszy facet... . Czterdziestka to jeszcze nie taki podeszły wiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 22 Października 2010 Łukasz Ireneusz200 Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cherry_ukasz Zgłoś Napisano 22 Października 2010 No ok Ireneusz200 gdzieś mi się jedno "0" dodało A co do wieku przez telefon brzmiał na starszego Cytuj www.podforak.rzeszow.pl --->PODkarpackie FORum AKwarystyczne Parametry mojej solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudy89 Zgłoś Napisano 22 Października 2010 Gość starszy, jedyne co miałem mieć z nim doczynienia to kupić od niego LR, zadzwoniłem jakoś z początkiem października, mówiąc że pod koniec będę odpalał akwarium, ze biorę na 100% i żeby mi zarezerwował, powiedział że nie ma problemu. Zadzwoniłem tydzień temu skały nie było pozostał tekst-"przyjechał gość z bielska i wziął wszytko co miałem..." EDIT Literówki Cytuj Cube 35x35x35,6,6kg LR, 4,5kg Ls, Koralia nano, Resun Sk-300, 2x Ikola 18W na PC-aktynika+10 000K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ina Zgłoś Napisano 23 Października 2010 Jestem dlatego osobą wyrozumiałą więc brałam taką możliwość że gościu może mieć jakiś poważny problem więc jeszcze poczekam trochę ,jakbyście koledzy podali mi na pw nr tel.do niego to byłabym wdzięczna (nie zapisałam jego numeru jak dzwonił do mnie). Cytuj ReefMax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan Zgłoś Napisano 23 Października 2010 równiez poprosze numer telefonu. Cytuj http://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/article/67-tank-of-the-month Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan Zgłoś Napisano 29 Października 2010 Dalej brak wiadomości oraz brak kontaktu telefonicznego. @Ina również nie ma z nim żadnego kontaktu. Cytuj http://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/article/67-tank-of-the-month Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudy89 Zgłoś Napisano 29 Października 2010 Natan to nie zostaje Wam nic innego jak osobista wizyta... Cytuj Cube 35x35x35,6,6kg LR, 4,5kg Ls, Koralia nano, Resun Sk-300, 2x Ikola 18W na PC-aktynika+10 000K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan Zgłoś Napisano 29 Października 2010 taaak... bilet w obie strony do Krakowa 150 zł... odwiedzić krypte Kaczyńskich... bezcenne. Cytuj http://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/article/67-tank-of-the-month Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemo Zgłoś Napisano 4 Listopada 2010 powiem tak: poznałem tego Pana (Ireneusz 200) osobiście miał podać pieniądze przez pośrednika, a że kwota była niewielka to ja o nich zapomniałem ale czekały, po miesiacu odebrałem w umówionym miejscu to tyle... Cytuj 1100 l. w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2010 Ktoś go dalej szuka ? http://nano-reef.pl/forums.php?m=posts&p=306049#306049 Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2010 #294563 Natan :taaak... bilet w obie strony do Krakowa 150 zł... odwiedzić krypte Kaczyńskich... bezcenne. Ja za ostatnią podróż do warszawy wydałem 188 na pociągi i 60zł na taksówki Pewnie dożyjemy czasów, że taniej będzie lecieć do anglii samolotem i z Anglii do warszawy Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2010 #306058 LiZaRd : #294563 Natan :taaak... bilet w obie strony do Krakowa 150 zł... odwiedzić krypte Kaczyńskich... bezcenne. Ja za ostatnią podróż do warszawy wydałem 188 na pociągi i 60zł na taksówki Pewnie dożyjemy czasów, że taniej będzie lecieć do anglii samolotem i z Anglii do warszawy Nie wiem ile kosztuje do anglii ale z bruxeli do Warszwwy i z powrotem jak troche poszukasz i kupisz wcześniej to znajdziesz nawet za 20 euro. w obie strony ! Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2010 nie ma sie co smiac kiedys potrzebowalem szybko dostac sie z wroclawia do gdanska najszybszym i jak sie okazalo wcale nie drogim sposobem byl ryanair z wroclawia do frankfurtu i pozniej przesiadka do gdanska ot polska komunikacja :) Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2010 Ciągnąc problemy Natana, http://nano-reef.pl/forums.php?m=posts&p=309200#309200 Także uważajcie. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cris6 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2010 Też mnie koleś zrobić chciał umawia się czekam jak kretyn na telefon a on mi dzwoni że kolega przyszedł i nie ma czasu. Koleś jak to czytasz to uwierz mi że ten twój czas może jest gów.. wart ale nie mój pozdro dla wszystkich omijajcie go z daleka sory ale mnie uniosło a skoczek ostrzegał Cytuj https://www.youtube.com/channel/UC5QidZjS_WmL9mQVs4lSC3Q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2010 Kurczę. Czyli wychodzi na to ze mi się śmignęło z zakupem tego pytonga. Może miał dobry dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2010 To i ja miałem szczęście. Ale ja miałem odbiór osobisty i kasa za sprzęt , więc poza czasem ja bym nic nie stracił. Ale mimo wszystko nie rozumiem takich ludzi:( Cytuj 90x55x50+ sump. ATI 8x39W,Deltec A{F600. LPS-owo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ina Zgłoś Napisano 6 Marca 2011 Jest już początek marca a zwrotu pieniędzy od Ireneusza200 nie widać ,gościu obiecuje że przeleje ale słowa nie dotrzymuje.Będę niestety musiała podjąć interwencję.Ostrzegam wszystkich przed tą osobą! Cytuj ReefMax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 6 Marca 2011 ja jestem za tym, żeby stworzyć portret "pamięciowy" Irka - niech każdy pisze co wie o nim, jesli trzeba stworzyc osobny topic i wyeliminować tego gościa. Skoro taki chojrak to trzeba go zdekonspirować. Całe środowisko traci na tym. Ciężko policzyć ilu morszczakow, ktorych nigdy wczesniej nie widzialem przekroczyło prog mojego domu, wiec nie chciałbym tracic zaufania do ludzi przez takie jednostki. Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2011 test ... @cthulhu, no jak nie można jak można poproszę o pomoc , potrzebuję testowe wpisy od Forumowiczów sprawdźcie proszę czy możliwe jest "dopisanie się" w tym temacie edit: ok. już wiem że jest problem (nie wiem jeszcze jaki). bardzo dziękuję za pw-ki od Forumowiczów, teraz czekam/czekamy na odpowiedź pozdrawiam Monika Cytuj 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... SPRZEDAM: -akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę; -lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux; -lampa DIY 8x T5 39W -OR 3500 LINK DO TARGOWISKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2011 sprawdzam Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2011 Moniq, test... Proszę o PW w czym jest problem ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach