rekin Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Przykro mi czytać takie gorzkie słowa puzniej Mnie też Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 moze i moje posty sa z bledami ale zacytuj mi slowa w kturych oszustem cie nazwalem. poprostu opisalem sytuacje jaka zaistniala. za pompe ci serdecznie dziekuje. W Którym momencie nauczysz się poprawnie pisać???? Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquel Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Nie ma sensu na razie dawać bana ci którzy czytali cały temat Ostrzeżenie wiedzą o co chodzi.Już z (Irkiem, Ireneusz itp) był problem który robił nowe konta i sprzedawał dalej co do użytkownika bahama ma w profilu znajomych z okolic Łodzi albo ktoś z kolegów zna tego Elementa i mógł by pomóc w wyjaśnieniu tej sprawy. Cytuj Szkiełko 110x50x60.Odpieniacz DIY na NJ . Obieg Tunze.Oświetlenie DIY CREE 200 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Pomogła by wizyta na komendzie, od razu by sobie o was przypomniał. Ewidentnie chłopak robi ludzi w balona od dawna, ja bym na waszym miejscu nie liczył na to że nagle przestraszy się grożenia palcem. Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquel Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Widzę że kolega bahama jest na forum i czyta wątek więc może wyjaśni sprawę? Cytuj Szkiełko 110x50x60.Odpieniacz DIY na NJ . Obieg Tunze.Oświetlenie DIY CREE 200 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bahama Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 WItam ,jako ze wczoraj wrocilem z pracy z niemiec wchodze jak to zawsze robie na nano reff i co widze .. ze zostalem opisany jak zlodziej itp wvzoraj juz nie mialem sily aby odpisac na wszystko dzis na spokojnie usiadlem i zabralem sie za czytanie .. Moze powiem od poczatku musialem zlikwidowac akwrium wlasnie z powodu wyjazdu kilku uzytkownikow wiedzialo o tym i porozdawalem im szczepki zwierzaki itp bo po powrocie planuje restart wszystko sie zgadza sprzedawalem sprzet uzytkownikowi facta i powinien on zostac wyslany juz dawno nie stety ja niezdazylem juz tego zrobic miala to wyslac za mnie zaufana osoba ktora miala dostep do mojego konta myslalem ze juz to jest dawno zalatwione przyjade i bede powoli brac sie za kompletowanie nowego baniaka no ale tak nie jest zostalem przedstawiony jako zlodziej itp szkoda ze to tak wyszlo ja osobiscie o niczym niemialem pojecia nie moge skontaktowac sie z osoba ktora miala to wszystko wyslac i wziela za ta pieniazki nie mam nic wiecej na swoja obrone ... jak niczego sam niezrobisz to nie wiesz jak to jest zrobione prosze dac mi czas do srody musze pozbierac papiery wyslac do firmy i zabiore sie za ta sprawe , tyle z mojej strony Jeszcze raz przepraszam poszkodowanego bo nic wiecej z mojej strony nie moge zrobic oczywiscie sprzet bedzie wyslana i aby bylo szybciej wysle kurierem w razie jakiejs sprawy zapraszam na priv Cytuj 135/70/43 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Co do użytkownika bahama też ostrzegam! Wyslalem mu świetlówki a on mial zrobic przelew mi przelew nie doszedl do dzis a on twierdzi że mu świetlówki też nie chociaż mam potwierdzenie wysyki oraz sprawdzalem i paczka doszla!(A on nie ma potwierdzenia przelewu) postanowilem tą sprawe zostawic bo koszt maly. A co z tym @bahama? Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 w Niemczech nie ma Internetu ale zacofanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Trochę HONORU panowie , dla kilku miedziaków robicie z siebie dziadów i głupków (piszę to oczywiście do ludzi ,którzy się do czegoś zobowiązali i mają w tyle żeby się wywiązać ze zobowiązań) Żal Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 w Niemczech nie ma Internetu ale zacofanie i przelewu się nie dało zrobić, takie tłumaczenie troche dziecinne, najlepsze było by oddanie pieniędzy... Cytuj Akwarium:60x60x50 panel, odpieniacz DIY na pompie Tunze 9410.04, obieg Tunze 1073.020, cyrkulacja Tunze 6015+6025, swiatło chińczyk 120W+2x24W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 I tak przez dłuższy czas, pomimo ustaleń i obietnic że zrobi... Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Jeszcze raz, proszę żeby ludzie którzy mają nie zakończone interesy z bahamą napisali czy maja do niego jakiś inny kontakt niż przez forum. Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquel Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 prosze poczekac do poniedzialku i bedzie po sprawie pozdrawiam Ogarnij się trochę sprawa miała być wyjaśniona dawno a jeszcze nie jest dlaczego?(dzielenie konta z zaufaną osobą).Być może fakt zacofanie jest z netem w Niemczech.Miała za ciebie zrobić to zaufana osoba która ma dostęp do konta nie zrobiła więc może sprawdz saldo na koncie czy coś tam masz aby oddać. Cytuj Szkiełko 110x50x60.Odpieniacz DIY na NJ . Obieg Tunze.Oświetlenie DIY CREE 200 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Gołym okiem widać matactwo i pokrętne wymówki @bahama. Tyle niedokończonych transakcji, naciągnięć i nadużyć nastawionych na wykorzystanie innych bez rozliczenia się to przecież nie przypadek. Może sposobem na takie działanie jest zablokowanie dostępu do głównych działów forum? Dać mu dostęp tylko do ostrzeżeń i możliwość PW. A swoją drogą zebranie się wszystkich oszukanych i zgłoszenie na policję z zawiadomieniem załatwiło by sprawę szybciutko Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 zebranie się wszystkich oszukanych i zgłoszenie na policję z zawiadomieniem załatwiło by sprawę szybciutko i to jest myśl . Ja kiedyś tak sprawę załatwiłem szybciutko i z pozytywnym efektem Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Tak, bo wtedy z wykroczenia robi się przestępstwo z racji rozmiarów szkody i jej wysokości Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Szanowni koledzy. Dajcie bahamie szansę na załatwienie tematu. Poznałem go osobiście kiedy w trybie awaryjnym przywiózł do mnie korale z likwidowanego czasowo zbiornika. Po prostu zadzwonił do mnie i przyjechał bo sprawa wyjazdu była bardzo pilna. Internet w Niemczech? hmm. Mój syn był przez miesiąc w lutym w Monachium w pracy na budowie i co? Nie miał dostępu. jedyny kontakt to telefon za okropne pieniądze lub SMS. Kolega bahama jak pisze jest w kraju, zalogował się na forum i deklaruje wyjaśnienie. Nie bądźcie od razu prokuratorem, sędzią i katem. Pozdrawiam. bahma do roboty Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 To ja w takim razie chcialbym chcialbym naskarzyc na kolege @lubusika, ktory to dziad jeden zbalamucil moja zone na facebooku, zdobyl od niej moj adres, przyslal paczke z elektronika i na dodatek pieniedzy nie chce :[ takie sytuacje tez sa rozpatrywane? :d:d Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusikk Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 co do wypowiedzi kolegi @chodiego , po pierwsze ... to prawda , adres wydobyłem od jego żony , ale zanim dostałem od niej stosowne info , znalazłem adres na paczce którą kilka tyg wcześniej dostałem od kolegi chodiego , co do drugiego zarzutu , to kolega chyba nie pamięta , co mi przysłał ??? i pomijając wartość sentymentalną , to w celu wyrównania znacznej różnicy wartości powinien dostać jeszcze jedną paczkę .. poza tym w wymienionej ów elektronice wystąpiły wady produkcyjne które to ów zaniżają jej wartość ... Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Nie no kurde. Sami widzicie. Idzie w zaparte :[ Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facta Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Ja nie mam żadnego innego kontaktu z bahama niż na forum jeszcze tylko mail. BAU to że tobie się udało go z dobrej strony poznać to fajnie nam niestety nie miesiąc zbywania, obiecywania i rozwiązania sprawy do poniedziałku sami widzicie co z tego wyszło zadowolony byś był?. Akwarium stoi i czeka nie wiem na co. Chociaż jestem świeżak na tym forum uwierz mi zrobiłem już parę interesów ludzie mi zaufali tak jak ja jemu i całkiem to inaczej wyglądało. Cytuj Pudełko przelewowe DIY Algae Scrubber DIY Lampa led DIY Reaktor fitoplanktonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Jak dzieci , jak dzieci ... Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azamax Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 "Wysłano wczoraj, 08:24 wszystko wyjasnilem w dziale ostrzezenia pieniadze mysle do czwartku bede u Pana .. akurat w tej sprawie ja zawalilem " Taką oto wiadomość przesłał mi bahama. Kontakt z nim mam tylko poprzez forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 ludzie ,proste ,jak się nie ma zaufania ,prosić o wystawienie na allegro ,ja sprzedaje na forum i mam wystawione na allegro ,i po sprawie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 Mysle ze warto rozwacy opcje, ktora juz ktos chyba proponowal - otwarty temat dla kazdego sprzedawcy/kupujacego w ktorym bedzie mozna o danym czlowieku napisac plusy i minusy... Podklejony post z alfabetyczna lista osob ktore maja swoja kartoteke wraz z linkami do watkow tychze. Panowie moderatorzy pomyslcie o czyms takim Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach