Świrek Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Wiem, jaka jest siła morszczaków! Dzięki Wam Kośmid wygrał konkurs. Ja też proszę o wsprarcie. Mogę wygrać wyjazd na Nightskating do Paryża. Jako, że nigdy tam nie byłem i pewnie w normalnych okolicznościach nie będę, proszę o wsparcie! Wystarczy wejść na FB za linkiem: https://www.facebook...&type=1 i kliknąć lubię to. Nie zajmie to więcej niż 10 sekund, a mi pomoże! Dzięki wilki morskie! p.s. oczywiście chodzi o zdjęcie ;D Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Świrek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 <klik> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoQł Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Polubiałem a nawet kobieta dostała nakaz polubienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Enia Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Dziękuję! Każdy głos się liczy!. Zapewne rywale też mobilizują swoje towarzystwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Me gusta Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Milego pobytu... Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 poszło jak żona wstanie pójdzie następny Cytuj ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Dziękuję bardzo za wsparcie. I tym naszym kolegom, którzy się tu ujawnili i tym, którzy oddali swój głos, nie potwierdzając go tutaj Każdy głos się liczy, bo mobilizacja przeciwników jest wielka. Jest nas dużo i damy radę, jeśli tylko będziemy chcieli. Na chwilę obecną, przy 130 odwiedzinach tego posta, mam 41 głosów w głosowaniu. Prowadzący ucieka na 15 punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 czeka jeszcze wszyscy śpią Cytuj ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek edos Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 pojszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnieszka S Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 poszło Cytuj http://nano-reef.pl/topic/73719-375l-euphylliowo/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Polubiałem. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesiu23 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miesoarmatnie Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 brak FB ale użylem zony Cytuj Zbiornik: 330+Sump Swiatlo: ATI Sunpower 8x54 Odpieniacz: Deltec APF600 Pompa Obiegowa: Jebalo 3000 Cyrkulacja: 2xJebalo wp25/R8 RO/DI: RO-MAN 75GPD SOL: Tropic Marine Start: 01.01.2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cherry_ukasz Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 'Polubiałem' Cytuj www.podforak.rzeszow.pl --->PODkarpackie FORum AKwarystyczne Parametry mojej solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 proszę bardzo. Udanego pobytu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 No tak, pamiętaj że nie każdy ma konto na FB więc to głosowanie będzie trudniejsze Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tycjan Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Powodzenia Już wygrywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwarystka Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 <Klik> Powodzenia Cytuj 22.10.2014 Mg-1350, Ca-440, KH-8,6, NO3-0, PO4-0,22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Niestety w przeciągu ostatniej godziny główny konkurent zdobył nagle z 60 lajków i ciągle mu rośnie :| Konkurs jednak trwa do 19.06, więc jestem dobrej myśli Jak możecie poprosić znajomych o lajka, to może nam się uda Dziękuję wszystkim za wsparcie i... działamy dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 polubione Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Oczywiście tylko to zdjęcie jest moje: I tylko o polubienie jego proszę Lajki dla innych automatycznie zmniejszają moje szanse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin14 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nimloth Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 +1 powodzenia Cytuj Akwarium 120x60x50 360l Lampa: DIY 170W LED COB Odpieniacz: APF600 Cyrkulacja: Jebao wp-25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach