Świrek Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Wiem, jaka jest siła morszczaków! Dzięki Wam Kośmid wygrał konkurs. Ja też proszę o wsprarcie. Mogę wygrać wyjazd na Nightskating do Paryża. Jako, że nigdy tam nie byłem i pewnie w normalnych okolicznościach nie będę, proszę o wsparcie! Wystarczy wejść na FB za linkiem: https://www.facebook...&type=1 i kliknąć lubię to. Nie zajmie to więcej niż 10 sekund, a mi pomoże! Dzięki wilki morskie! p.s. oczywiście chodzi o zdjęcie ;D Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Świrek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 <klik> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoQł Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Polubiałem a nawet kobieta dostała nakaz polubienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Enia Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Dziękuję! Każdy głos się liczy!. Zapewne rywale też mobilizują swoje towarzystwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 Me gusta Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Milego pobytu... Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 poszło jak żona wstanie pójdzie następny Cytuj ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Dziękuję bardzo za wsparcie. I tym naszym kolegom, którzy się tu ujawnili i tym, którzy oddali swój głos, nie potwierdzając go tutaj Każdy głos się liczy, bo mobilizacja przeciwników jest wielka. Jest nas dużo i damy radę, jeśli tylko będziemy chcieli. Na chwilę obecną, przy 130 odwiedzinach tego posta, mam 41 głosów w głosowaniu. Prowadzący ucieka na 15 punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 czeka jeszcze wszyscy śpią Cytuj ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek edos Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 pojszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnieszka S Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 poszło Cytuj http://nano-reef.pl/topic/73719-375l-euphylliowo/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Polubiałem. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesiu23 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miesoarmatnie Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 brak FB ale użylem zony Cytuj Zbiornik: 330+Sump Swiatlo: ATI Sunpower 8x54 Odpieniacz: Deltec APF600 Pompa Obiegowa: Jebalo 3000 Cyrkulacja: 2xJebalo wp25/R8 RO/DI: RO-MAN 75GPD SOL: Tropic Marine Start: 01.01.2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cherry_ukasz Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 'Polubiałem' Cytuj www.podforak.rzeszow.pl --->PODkarpackie FORum AKwarystyczne Parametry mojej solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 proszę bardzo. Udanego pobytu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 No tak, pamiętaj że nie każdy ma konto na FB więc to głosowanie będzie trudniejsze Cytuj Pozdrawiam Skoczek https://spacesurf.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tycjan Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Powodzenia Już wygrywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwarystka Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 <Klik> Powodzenia Cytuj 22.10.2014 Mg-1350, Ca-440, KH-8,6, NO3-0, PO4-0,22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Niestety w przeciągu ostatniej godziny główny konkurent zdobył nagle z 60 lajków i ciągle mu rośnie :| Konkurs jednak trwa do 19.06, więc jestem dobrej myśli Jak możecie poprosić znajomych o lajka, to może nam się uda Dziękuję wszystkim za wsparcie i... działamy dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 polubione Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Oczywiście tylko to zdjęcie jest moje: I tylko o polubienie jego proszę Lajki dla innych automatycznie zmniejszają moje szanse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin14 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nimloth Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 +1 powodzenia Cytuj Akwarium 120x60x50 360l Lampa: DIY 170W LED COB Odpieniacz: APF600 Cyrkulacja: Jebao wp-25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach