Gaber Zgłoś Napisano 10 Października 2013 (edytowane) Koleżanki i Koledzy, możliwe że to dzisiaj nadchodzi dla naszego kolegi Lufta ten wielki i wspaniały dzień, kiedy po 9 miesiącach niecierpliwych oczekiwań po raz pierwszy zostanie OJCEM Kilka ciepłych słów ze strony towarzyszy na pewno dodadzą im wsparcia, a świeżo upieczonemu Tatusiowi podporę, aby chłop nie zemdlał Powodzenia kolego Edytowane 10 Października 2013 przez Gaber (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 10 Października 2013 (edytowane) jak już zostanie ojcem to sam zainteresowany na pewno się pochwali póki co trzymam kciuki i bądź twardy Edytowane 10 Października 2013 przez Sygen (wyświetl historię edycji) Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Luft, wspaniałe chwile przed Tobą. Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 10 Października 2013 (edytowane) A nic się nie chwalił . Aaaa,teraz już kojarzę - to stąd ten brzuch o którym gdzieś ostatnio wspominał, po prostu zapuszczał swój solidarnie z przyszłą Mamą :thumbup: . Marek-Komarek dobrze prawi - coś,co trudno opisać,dopóki się samemu nie doświadczy . Trzymaj się,Mariusz i bądź dzielny na porodówce . Edytowane 10 Października 2013 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Tnij pepowine...taki zabieg zmieni Cie na cale zycie...Powodzenia... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom Zgłoś Napisano 10 Października 2013 No... To trzymaj sie ramy... P.S Tylko spokoj moze nas uratowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Ciekawe jak się Chłopina czuje... Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Gaber, zawstydziłeś mnie trzymajcie proszę kciuki nie omieszkam dać znać jak nowa posolona przyjdzie na świat Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 10 Października 2013 tylko zazdrościć. zdrowia dla wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fok Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Trzymaj się chłopak wiem co czujesz jestem na "świeżo"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Luft - masz moje błogosławieństwo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Najważniejsze żeby urodziła się zdrowa, cała reszta to pryszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaber Zgłoś Napisano 10 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xDB_31y8ZKs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivczenko Zgłoś Napisano 10 Października 2013 (edytowane) No no Lufcie teraz to się zaczną przed tobą najwspanialsze chwile w zyciu Choć będą też trudniejsze ale zawsze słowo "Tato" załagodzą wszystko i sprawią że będziesz przeszczęśliwym facetem Gratuluje pozdrawiam i trzymaj się stary Edytowane 10 Października 2013 przez sivczenko (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angella Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Drogi Lufcie mam nadzieje ,ze odespales czas przed narodzinami nowego czlonka rodziny moja nowo posolona ma juz 4 miesiace i nie bardzo daje sie wyspac z niecierpliwoscia czekam na moment kiedy bede mogla odespac te przetanczone nocki. Zycze powodzenia i wytrzymalosci Cytuj AquaMedic650L+JuwelVision180L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Powodzenia i nie zapomnij zajrzeć tu do nas!!! Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bob Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Trzymam kciuki i bedzie dobrze. Uwierz ze foto malucha patrzacego w akwa to boski widok. Moja ma prawie 3 i juz sie wysypiam;-) ale nie ma szans zebym sam nakarmil ryby. To robota corki;-) Powodzenia Cytuj http://nano-reef.pl/topic/61320-opolskie-morskie/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Będzie dobrze, dzieci są boskie. Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Pierwsze zawsze najtrudniejsze bo nie wiesz co cię czeka. Przy drugim wiesz czego się spodziwać. Trzecie i następne to już rutyna. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozeh Zgłoś Napisano 10 Października 2013 To i ja się dołączę do "wczesnych gratulacji" ponieważ wczoraj znowu zostałem tatą, ale tym razem SYNKA Cytuj 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Ozeh - gratulacje!!! a sam podziękuję po, by nie zapeszać póki co bardzo świadomy wielkiej zmiany w moim życiu skręciłem drewnianą szafkę w przedpokoju pod trzeci baniaczek, który nie miał swego stałego miejsca (kostka yasha). W sumie w miejscu szafki miał parkować wózek, którego póki co jeszcze nie ma więc wykorzystałem ostatni moment. Wiadomo, po narodzinach nie byłoby tematu więc staram się jak mogę by być z wszystkim przygotowany Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Lufcik jak to mawiają "u każdego zucha pierwsza jest dziewucha" ;-) 3mam kciuki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeniu Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Ale fajnie. Gratuluje! Czekają Cie najciekawsze i najbardziej niezwykłe i ekstremalne doznania jakie sobie można wyobrazić. Projektowałeś świat dal swoich podopiecznych w akwariach teraz czeka Cie największe wyzwanie i największy projekt. Dasz radę tak jak i my niektórzy. Pozdrawiam Cytuj http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Wszyscy pocieszają a ja Cię muszę ostrzec,lekko nie będzie. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messaya Zgłoś Napisano 10 Października 2013 No to już nie będzie to samo w życiu co było kiedyś Obrót o 180 stopni A ja sam dokładnie za tydzień zostanę tatą już po raz drugi Cytuj Start luty 2011. Zbiornik: 85x55x50h=233l. Sump -112l. Cyrkulacja: Aquael Reef Circulator 2600, Jebao WP25, JVP 102. Obieg: New Jet 2300. Odpieniacz: H&S110 na Tunze Hydroformer Silence 9420.04. Oświetlenie: TMC V2 Ilumen Air 900 -170W. 15kg live rock. 9kg Nature`s Ocean Bio-Active Live Aragonite Reef Sand. Refugium. Sól: Kordon Coral Sea Complete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach