xroksana22 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 czy tos z forumowiczów wykonałby lampę a'la Pandora Hyperion S 145W + 2x24W T5 docelowe wymiary akwarium 95x65x60 (h) informacje na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Pytasz o podrobienie lampy wlasciciela forum? Na jego forum? Woow Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Troszkę "Fo Pa".... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Hehe czasami nie wierze w to co tutaj czytam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 He he dobre, udało Ci się to pytanie Akwarium 80x50x50h czyli 200l, Sprzęt: lampa Pacific Black Phyton 120W, odpieniacz Tunze 9004 (Comline Reefpack 250), cyrkulatory 2xAquael Reef Circulator 2600 + Hydor Koralia 900, grzałka hagen 100W. Skała 25kg, piasek 6kg ATI Fiji White Sand, Życie: Hepatus, Doktorek, Mandaryn, 2xBłazny, ślimaki (2xNosariusy, 14xTrochus) Histro, korale LPS, SPS i jakieś miękasy. Chwilowa likwidacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 .... pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) A jak ktoś robi kopie BK to OK? Poza tym chyba chodzi tu bardziej o inspirację niż kopiowanie. Edytowane 10 Lutego 2014 przez nanorafa (wyświetl historię edycji) Kostka 100x100x50cm, Oświetlenie: 12 x 39W, ATI Sunpower Cyrkulacja: 2 x Tunze 6095, 1x Tunze 6055 Obieg: NewJet 4500 Reaktor Ca, DIY Sól: Tropic Marine Pro Reef, RedSea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Koleżanka napisała "a'la...." Czyli nie kopię a lampę o podobnej mocy w połączeniu ze świetlówkami.... Zapewne chodzi o podobną moc... wymiary.... opcje... Edytowane 10 Lutego 2014 przez Warszawiak (wyświetl historię edycji) ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Kolega napisał "a'la...." Czyli nie kopię a lampę o podobnej mocy w połączeniu ze świetlówkami.... Zapewne chodzi o podobną moc... wymiary.... opcje... Jak już to koleżanka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Ale gafa... już poprawiłem, przepraszam ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Ja mam pomysl. Napisz do Przemka, napewno wykona taka lampe Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Możemy zakończyć offtop ? Nie macie innych tematów do pisania i pomocy ? A koleżanka w wolnych chwili sobie poszuka na forum kto robi lampy DIY albo ktoś z "producentów" już się zgłosi na PW. Pozdrawiam i zamykam. Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach