Sygen Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 a ja po malutku znowu wygrywam ,wynik było by bardzo trudno trafić z Holandią ale i tak obstawiłem ich wygraną w jednym kuponie z Meksykiem Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 a ja po malutku znowu wygrywam ,wynik było by bardzo trudno trafić z Holandią ale i tak obstawiłem ich wygraną w jednym kuponie z Meksykiem Ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka. Gratki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 dziś a właściwie jutro anglia włochy:) na kogo stwiacie:) ja myśle że anglicy wygrają ewentualnie remis:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Ja stawiam na Włochów. Grupa gdzie są Anglicy i Włosi gra w jakimś tam mieście gdzie jest najgoręcej i najwilgotniej. Więc Anglicy nie będą wyrabiać. Stawiam na Włochów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 nie wiem co tu obstawic jeszcze piwko i podejme decyzje Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Ja natchniony łyczkiem czy tam dwoma łyczkami JD obstawiam Angoli Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Ja juz nie daje rady z tymi browarami. Wczoraj, dzis , a jeszce po tym jeden mecz Kibicuje Anglikom, ale wynik obstawiam 1:1 Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Angole 2:1 wygrają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 2-1 dla Anglii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 2-1 dla Makaroniarzy. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Constantine Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Ladny mecz byl az szkoda ze Anglia nie wyrownala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Wg mnie Anglicy nie wyjda z grupy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Ciekawe jak dziś zaprezentuje się Argentyna? coś czuje że szału nie będzie ale pewnie z Bośnią wygrają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Francja jak zwykle nic nie gra a szczesliwe wygrywa jak narazie Argentyna mysle 4-0 dzis Edytowane 15 Czerwca 2014 przez qba25 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Optymista obyś miał rację obstawiłem Argentyne więc trzymam kciuki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Lipny ten mecz,ani nie chce się oglądać.Chyba długo nic nie zaćmi meczu wczorajszego Włochy-Anglia. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirNick Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Marek wczorajszy mecz Włochy - Anglia to mam przeczucie, że zaćmi jutrzejszy pojedynek Portugalia - Niemcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 No i zaćmili ale Niemcy Portugalię ciekawe jak będzie wyglądał mecz iran nigeria ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirNick Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 póki co to w meczy Iran - Nigeria to emocje jak na jagodach, osobiście czekam na mecze gdzie będą emocje do samego końca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t2mek2 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Heeee... tu mi pan sędzia 2 bramek w 1 połowie nie uznał (powinny byc uznane) https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5Mjc0MTY0NTk0NjgwMDpwymT9ArYbZLt4fBY%3D&kind=MAIN a tu jutro wygrywam razem z Belgią https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDU0MTY1NTQ1MDQwMDpfcOP%2FeSdaoQpgTuc%3D&kind=MAIN Będzie na szczepki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2014 wczoraj brazylia zrujnowała fajny kupon:( ale cóż dziś może Hiszpanie coś pokarzą ja typuje że wygrają min dwoma bramkami:) co o tym śądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) wczoraj brazylia zrujnowała fajny kupon:( ale cóż dziś może Hiszpanie coś pokarzą ja typuje że wygrają min dwoma bramkami:) co o tym śądzicie? Jak nie chcą jechać na Hacjende to nie mają wyboru... Coś czuję że Australia dostanie niezłe baty... Edytowane 18 Czerwca 2014 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2014 Hiszpania do domu jako pierwsi? na pierw 5:1 w plecy , teraz 2:0 W co oni graja? Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirNick Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) a teraz jest dobry kurs na livach na Hiszpanów, że wygrają 12,5 czyli z każdej setki 1100 zł wygranej sam postawię kilka kuponików, przynajmniej będę się emocjonował do końca no chyba, że Chile szybko ciopnie gola i pozamiata widowisko No i po meczu, ostatni raz taki łomot widziałem jak ktoś po zoo łaził z kiścią bananów, a klatka z gorylami była akurat wtedy otwarta. Niestety ślepa wiara w remontady i la furja rocha zawiodła. Na ukojenie nerwów szklaneczka single barrel'a i kibicowanie Chorwacji Na pocieszenie dla wszystkich kibiców Hiszpanii, są jeszcze inne ciekawe widowiska sportowe choćby małpy jeżdżące na guźcach (takie świnie z Afryki) po linkiem tutaj lub bardziej cywilizowane klimaty czyli małpa jeżdżąca na psie tu http://www.liveleak.com/view?i=aec_1387797953 i tu Edytowane 18 Czerwca 2014 przez SirNick (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomer34 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Jacek ,tematy ci się pomyliły ,tutaj jest o sporcie ,piłce ,mistrzostwach ,Ty chcesz sprowokować do głupiej dyskusji tu gdzie nie miejsce do tego Co do Hiszpanów ,ich dzisiejsza gra zalatywała do gry naszej reprezentacji,i zresztą tak samo skończą Edytowane 18 Czerwca 2014 przez tomer34 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach