Areya Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Od pewnego czasu mam spore straty w spsach, przyczynila sie do tego m.in. sexy krewecia ale dzisiaj zauwazylam male biale robaczki na monti ktora bieleje w oczach od srodka.. Help! - Areyka nadaje mobilnie - Cytuj Tak było.. Tak też było.. __________________________________________________________________________________________ AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 zdjęcie?? Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz89 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Cześć, jak coś to mogę Ci pożyczyć kilka kropli Coral Rx do zrobienia kąpieli korali. Jeżeli jesteś zainteresowana to napisz na PW. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Areya Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Dzieki Mateusz, jak cos sie odezwe. Musialabym wykapac ze 3 korale, zobaczymy jak sie beda sprawy rozwijac.. Zrobilam szybka kapiel w ro, odpadli najezdzcy. Male biale jakby stonogi z 8 nogami. Poprobuje zalaczyc fotke z telefonu. - Areyka nadaje mobilnie - - Areyka nadaje mobilnie - Cytuj Tak było.. Tak też było.. __________________________________________________________________________________________ AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 ślimaczki nagoskrzelne, ostatnio był temat o tym - poszukaj Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Areya Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Co ciekawe polipy wywalone byly pomimo zjadania.. koral polamany.. zobaczymy co bedzie. Mam jeszcze jedna monti zjadana.. jutro chyba powtorka - Areyka nadaje mobilnie - Cytuj Tak było.. Tak też było.. __________________________________________________________________________________________ AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) terapia to kąpiel wszystkich montipor jednocześnie w odpowiednim preparacie (nie pamiętam i nie mogę teraz znaleźć tego tematu, ale o ile dobrze pamiętam, to Margo o tym pisała - możesz zapytać na PW) EDIT: znalazłem http://nano-reef.pl/topic/72273-co-to-za-robal/#entry752654 Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez ejerzyk (wyświetl historię edycji) Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Areya Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Jak nic pasuje. Ejerzyku dzieki, piwo masz u mnie. Chyba czas na a) kapiele rozszerzenie obsady - Areyka nadaje mobilnie - Cytuj Tak było.. Tak też było.. __________________________________________________________________________________________ AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach