emil525 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2015 Ja w swoim biurze też bym chciał takie.Super sprawa.Ale po pierwsze moim biurem czasem mocno buja, po drugie są duże różnice temperatur a po trzecie nawet w tak mały zbiornik można się zapatrzyć i wtedy wypadek murowany.Pie.....a ciężarówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
twistman Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2015 Serio to wygląda na większe przez ten aquascaping wykonany jak w dużych zbiornikach. Stawiałem na ok 40l minimum. Masz już pomysł na obsadę? Cytuj Display: OPTI 160x65x55h +sump: 185x47x40h +dołączany zbiornik podmiany 53x27x47h ATI SunPower 8x80W T5 + LED BAR, obieg DCS-12K, Skimmer TWISTMAN OB-200-EXT V2, Twistman Calc+ Medium Calcium Reactor ,Reactor ZEO-450-160, OpenFlow Filter 200+ 7L Siporax, MediaReactor FP-1 x2, cyrkulacja 3xTunze 6105 + 1x6095 + Vawebox 6055, Profilux 2EX .... i trochę innych :-)..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamSL Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2015 Ja w swoim biurze też bym chciał takie.Super sprawa.Ale po pierwsze moim biurem czasem mocno buja, po drugie są duże różnice temperatur a po trzecie nawet w tak mały zbiornik można się zapatrzyć i wtedy wypadek murowany.Pie.....a ciężarówka. Podczas jazdy cyrkulacja nie potrzebna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Magu to ja tak samo właśnie duże mam i na podobnej metodzie do Ciebie prowadzone :)Pod nim właśnie sobie postawiłem 15 L maluśkie ..Wyciagnałem garstkę piachu,kilka kawałków skały,podłączyłem kaskade aquaclear 200 a do niej skała Po co odpieniacz i sump do takiego czegoś ... Może ktoś z was wie co najlepiej do takiego maleństwa wsadzić ,zoa ?Myśle właśnie o zoa.. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Artur Tokajuk (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2015 Ja bym zapodal rodzynkowe rico i acany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2015 Chyba w rico pójde i może właśnie też acany Dzieki za pomysła Więc kto ma fajne rico i acany niech pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2015 Ja mam ale male szczepki poluj a znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 Ładnie to wygląda. Nie kuś bo sam przy biurku w pracy sobie uruchomię takie Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach