Karolem88 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 22 minuty temu, =Fresz= napisał: Fresz te drugie od góry co to ? Pink diamond Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Szczerze nie pamiętam ale nie były tanie heh pięknie świecą całe na złoty kolor.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Lime chilli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goclik Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Mój skromny ogródek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 2 minuty temu, goclik napisał: Mój skromny ogródek Super ! Coraz to nowe zoasy Dołożysz i będzie pięknie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2019 Nirvana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flexin Zgłoś Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) coś z mojego ogródka: Edytowane 10 Listopada 2019 przez flexin (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 10 Listopada 2019 Co to za odmiana to drugie zdjęcie? Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Listopada 2019 Co to za odmiana to drugie zdjęcie? Eagle eye Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flexin Zgłoś Napisano 11 Listopada 2019 Dokładnie tak jak Fresz napisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_T Zgłoś Napisano 11 Listopada 2019 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolem88 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2019 Bowtie blaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erni20133 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2019 (edytowane) Jaka to odmiana zoa ? Bo mam i nie wiem.... Edytowane 12 Listopada 2019 przez erni20133 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solek Zgłoś Napisano 20 Listopada 2019 W dniu 12.11.2019 o 18:31, erni20133 napisał: Jaka to odmiana zoa ? Bo mam i nie wiem.... Wygląda jak Candy Apple purple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erni20133 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2019 (edytowane) W dniu 20.11.2019 o 15:56, Solek napisał: Wygląda jak Candy Apple purple Znalazłem w zapiskach że kupiłem go jako Candy Apple green, czy wygląda bardziej jak purple? Edytowane 22 Listopada 2019 przez erni20133 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solek Zgłoś Napisano 23 Listopada 2019 (edytowane) Zdecydowanie bardziej jak Purple Gren nie jest zbyt ładny: ) Zobacz tutaj i porównaj tam są fotki Koralowce, korale, zoa, zoanthus premium https://www.olx.pl/oferta/koralowce-korale-zoa-zoanthus-premium-CID103-IDykRkG.html Edytowane 23 Listopada 2019 przez Solek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erni20133 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2019 13 godzin temu, Solek napisał: Zdecydowanie bardziej jak Purple Gren nie jest zbyt ładny: ) Zobacz tutaj i porównaj tam są fotki Koralowce, korale, zoa, zoanthus premium https://www.olx.pl/oferta/koralowce-korale-zoa-zoanthus-premium-CID103-IDykRkG.html Masz rację podobny do purple, ale czy Purple to nie Candy apple Pink? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solek Zgłoś Napisano 23 Listopada 2019 2 godziny temu, erni20133 napisał: Masz rację podobny do purple, ale czy Purple to nie Candy apple Pink? Nie mam oba mała roznica tzn nie taka mała ale jednak jak znajdę chwilę to wstawię fotkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solek Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Nic się bardzo tutaj nie dzieje wiec może wstawię cześć mojego ogródka Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Solek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2019 Te kopczyki wyglądają jak termitiery ;] albo kopce mrówki rudnicy w lesie. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solek Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2019 29 minut temu, katani napisał: Te kopczyki wyglądają jak termitiery ;] albo kopce mrówki rudnicy w lesie. Hehe no ale przynajmniej zoasy lepiej rosną bo nic im tam nią dokucza piasek i żyjątka z niego pochodzące: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrsdz Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 13 Maja 2020 (edytowane) Pokażcie zdjęcia swoich czerwonych zoasków. Szukam czegoś czerwono-oczo-je&#^go. Znalazłem w necie coś takiego, ale nie wiem na ile można zdjęciom z netu wierzyć. https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2Foriginals%2Fc1%2Fcb%2F41%2Fc1cb415a7e212d60b286e1a878a05980.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.com%2Fpin%2F855613629181075869%2F&tbnid=VhDQ96yCCZwi-M&vet=12ahUKEwi8lbivm7HpAhXSzSoKHWUhBt8QMygsegQIARBp..i&docid=Fs0_wpaSSRT3iM&w=1500&h=994&q=red zoanthus&client=firefox-b-d&ved=2ahUKEwi8lbivm7HpAhXSzSoKHWUhBt8QMygsegQIARBp Tu powszechnie spotykane, ale ciągle ładne... jak to mówią goście - "kwiatki". Zdjęcia z kalkulatora więc jakość tragedia. Nie wrzuciłem granny apple smith, bo odradzają się po asterinach i je dzisiaj przesadzałem, więc wyglądają jak po wojnie. Robiłem miejsce pod blue hornet i AOI Water melon God of War Sunny D Red mega rainbow Hyper Jubilee Chyba najładniejsze po utterach. Na zdjęciu tracą 90% uroku. Pink zippers I utter chaos - najładniejsze zoanthusy, wielkość polipu, fluo, kolory, mają wszystko. Edytowane 13 Maja 2020 przez katani (wyświetl historię edycji) Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmatysiak Zgłoś Napisano 13 Maja 2020 te czerwone są niesamowite, naprawdę piękne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 13 Maja 2020 (edytowane) @katani zoa fire&ice... Mam ich kilka setek polipów. Może nie tak ładne jak uttery ale w dużej kolonii też ładnie wyglądają. Jutro wieczorem jak nie zapomnę zrobię Ci zdjęcie. Ps. Zdjęcie masz w moim temacie, jeden z boków z tyłu, mało wyraźne ale coś tam widać. Edytowane 13 Maja 2020 przez dadario (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach