Skocz do zawartości
maciej01

Dlaczego znikają posty?

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego znikają posty o niepochlebnych opinniach na temat sponsorów forum? Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mógłbyś rozwinąć temat? Bo jakoś nie mogę znaleźć żeby ktokolwiek usunął/ukrywał/przynosił ostatnio jakieś posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 kwietnia napisałem coś o pewnym sklepie. Nazwy sklepu nie będe podawał. Ślad po tych postach zaginął, bo sprawdzałem w moim profilu w historii postów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego jeśli chcesz uzyskać konkretną odpowiedź zadaj konkretnie pytanie a nie że coś gdzieś napisałem a teraz nie widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zadam jeszcze raz konkretne pytanie. Czy moje posty znikneły czy nie? Proszę o konkretną odpowiedź Tak czy Nie. Jeżeli chciał bym pisać jeszcze raz żale na temat jakiegoś tam sklepu to pisał bym w temacie tego sklepu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz ale jeśli nie potrafisz podać konkretów to ja nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie. Albo inaczej odpowiem równie "konkretnie" - nic mi nie wiadomo na temat Twoich znikajacych postów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o usunięcie tego tematu bo i tak się nic nie dowiem. Dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 kwietnia napisałem coś o pewnym sklepie. Nazwy sklepu nie będe podawał. Ślad po tych postach zaginął, bo sprawdzałem w moim profilu w historii postów.

No to zadam jeszcze raz konkretne pytanie. Czy moje posty znikneły czy nie? Proszę o konkretną odpowiedź Tak czy Nie. Jeżeli chciał bym pisać jeszcze raz żale na temat jakiegoś tam sklepu to pisał bym w temacie tego sklepu.

Kolego jeśli chcesz uzyskać konkretną odpowiedź zadaj konkretnie pytanie a nie że coś gdzieś napisałem a teraz nie widzę.

długo tak można :ball:

napisz gdzie i o jakim sklepie napisałeś będzie łatwiej Marcinowi sprawdzić, bo tak to :wallbash:

napisz nawet na pw jak nie chcesz na ogólnym ,i tyle sprawdzi i powie co i jak

tak to piszecie szyfrem i d*pa z tego :evil:

... I to by było na tyle.  ...

.... Problemem nie jest technologia.
Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają.    .... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i 5 na liczniku przybyło.

P.

Takie tam 53L, 50x30x35, Koralia Nano, Tunze 9001,  kaskada HBL501, lampa LED, SPECTRA, 30W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i 5 na liczniku przybyło.

P.

Mi te 5 postów jest do niczego potrzebne. Tak dla Twojej wiadomości. Jeśli administrator lub moderator chce może je usunąć z mojego licznika. Atak wracając do sprawy, to kolega napisał mi na prwa że cały wątek w którym pisałem zniknął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi te 5 postów jest do niczego potrzebne. Tak dla Twojej wiadomości. Jeśli administrator lub moderator chce może je usunąć z mojego licznika. Atak wracając do sprawy, to kolega napisał mi na prwa że cały wątek w którym pisałem zniknął.

witam

to napisz mi po prostu na priv, o jaki temat/sklep/posty chodzi.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.