boo12 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 Jak w temacie czy ktoś z obecnych, może polecić jakąś firmę w małopolskim mieszkam mnie więcej 40 km od Krakowa podobnie do Wadowic i Nowego targu więc generalnie oscyluje wokół większych miast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ura Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 44 minuty temu, boo12 napisał: Jak w temacie czy ktoś z obecnych, może polecić jakąś firmę w małopolskim mieszkam mnie więcej 40 km od Krakowa podobnie do Wadowic i Nowego targu więc generalnie oscyluje wokół większych miast Nie musisz brać z małopolski spokojnie przywiozą ci kurierem na palecie akwarium ze Śląska czy ze Sczecina będzie taniej a jakość będzie bardzo dobra, koszt wysyłki to koło 130 - 150 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 Jak nic nie znajdę na miejscu to wezmę z terra queen mam kilka odzewów dot ww firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 polecam aquares z Reszowa, sam ostatnio u nich zamawiałem i jest super, a z Krakowa dp Rzeszowa autostrada masz tylko 1h jazdy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris81 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 Jak wyżej ,mam akwarium z Akwares i jest sklejone jak należy , gościu wie co robi ,następne jak będzie to tez od niego a mam 300km do Rzeszowa Cytuj Zbiornik 220x74x65, 2x OW , zaplecze 300ll , obieg Jebao DCP 18000, 2xVortech mp40,3xtunze6045,6025,6085,odpieniacz BK DC300 rdx,VSV, skała RRR 50kg,lampa diy 279 t5 +led ok.280 W,dozownik H2Ocean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aTomek Zgłoś Napisano 5 Listopada 2017 W sklepie roślinyakwariowe (Kraków) kleją ładne zbiorniki ale po mojemu trochę za wysoko się cenią. Na ich stronie internetowej jest kalkulator to możesz porównać z innymi wykonawcami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Przemek ze Szczecina nick z forum " LLS " klei akwaria do Anglii czy Szwecji ma tani transport a jakość wykonania przebija wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach