FREY Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Firma Maxspect ogłasza konkurs!Wygraj system oświetlenia LED Maxspect RSX za DARMO wspieranym przez aplikację Syna-G na iOS/Android! Świętując tegoroczny sezon świąteczny i premierę naszego nowego systemu oświetlenia LED RSX, rozdajemy nie jeden, a *DWA* systemy oświetlenia LED RSX za DARMO (wraz z przesyłką)!Czas Trwania: Rozpoczyna się natychmiast i trwa do Piątku 8 Grudnia, 2017 06:00 (GMT+1).Losowanie:Zwycięzcy zostaną wybrani podczas losowania z pośród wszystkich uczestników którzy spełnili warunki dołączenia podczas trwania konkursu. Losowanie odbędzie się 10 Grudnia, 2017 i wyniki zostaną ogłoszone na naszej stronie Facebook.Jak dołączyć: By wziąć udział w losowaniu należy: 1) Polubić naszą stronę Facebook;https://www.facebook.com/Maxspect/ 2) Oznaczyć trzech(3) znajomych w komentarzu tego posta.https://www.facebook.com/Maxspect/posts/1733091960054354Nagrody: Jeden z dwóch systemów oświetlenia LED Maxspect RSX R5-150. Do każdego zestawu dołączamy centralę kontrolującą ICV6 która pozwala w pełni sterować RSX przy pomocy aplikacji Syna-G dla iOS/Android.Reguły i zasady:1) Każdy użytkownik Facebook może wziąć udział tylko raz. 2) Dołączając do losowania, zgadzasz się przestrzegać reguł i decyzji Maxspect, które są ostateczne i wiążące w każdym przypadku. 3) Maxspect rezerwuje sobie prawo, by wedle własnych decyzji, odmówić, zdyskwalifikować bądź wycofać zgłoszenia w dowolnym czasie. Cytuj www.maxspect.pl - Centrum Serwisowe FREY - Dystrybucja Maxspect www.salarias.pl - Internetowy Sklep Akwarystyczny Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Potwierdzam akces! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 I znowu ten pejsbook...Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 http://czaplicka.eu/zamiany-regulaminie-facebooka-odnosnie-konkursow-grudzien-2016/ ciekawe kiedy konkurs zniknie z FB Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Nie mam Facebooka... Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 10 minut temu, katani napisał: Nie mam Facebooka... akwarium też nie masz może czas na zmiany... Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Akwarium będzie szybciej, niż FB ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 mam nadzieję, że ktoś z Polski wygra niejednokrotnie pokazaliśmy, że w rywalizacji on line jesteśmy nie do pobicia Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek edos Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 też się zgłosiłem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Szkoda , że bez fejsa nie idzie .... Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Myślicie, ze warunek oznaczania znajomych jest fair? Pomijam już, ze niezgodne z regulaminem i pewnie faktycznie z czasem wyleci. Nie jestem zbyt aktywnym czlonkiem tej społeczności, nie znam obyczajow tam panujacych i zwyczajnie mam dylemat moralny, czy mogę w konkursie użyć nazw profili moich znajomych. Nie narażę ich kont na jakies problemy? Sam warunek wydaje mi się dziwny. Polubić jeszcze ok, ale do czego im potrzebni moi znajomi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 5 minut temu, Nik@ napisał: Myślicie, ze warunek oznaczania znajomych jest fair? Pomijam już, ze niezgodne z regulaminem i pewnie faktycznie z czasem wyleci. Nie jestem zbyt aktywnym czlonkiem tej społeczności, nie znam obyczajow tam panujacych i zwyczajnie mam dylemat moralny, czy mogę w konkursie użyć nazw profili moich znajomych. Nie narażę ich kont na jakies problemy? Sam warunek wydaje mi się dziwny. Polubić jeszcze ok, ale do czego im potrzebni moi znajomi? osobiście w zabawie dodałem i to nawet w 2 postach(!) znajomych, ale jednak tylko i wyłącznie morszczaków z krwi i kości by dowiedzieli się o akcji. Sam osobiście również nie znam się dobrze na FB toteż wysłaliśmy zapytanie do producenta (po przeczytaniu postów w temacie), czy wszystko z konkursem jest ok. Otrzymaliśmy odpowiedź, że konkurs zaakceptowany przez Facebook. Także mam nadzieję, że zabawa pozostanie zabawą. Pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 13 minut temu, luft napisał: osobiście w zabawie dodałem i to nawet w 2 postach(!) znajomych, ale jednak tylko i wyłącznie morszczaków z krwi i kości by dowiedzieli się o akcji. Sam osobiście również nie znam się dobrze na FB toteż wysłaliśmy zapytanie do producenta (po przeczytaniu postów w temacie), czy wszystko z konkursem jest ok. Otrzymaliśmy odpowiedź, że konkurs zaakceptowany przez Facebook. Także mam nadzieję, że zabawa pozostanie zabawą. Pozdrawiam luft Problem mam w tym, że nie mam w znajomych trzech morszczaków... no nic, zapytam moich innych znajomych, czy sie zgodzą, żebym podała ich nazwy kont. Dzięki Luft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Zgłosiłem się Znajomi to także morszczaki z krwi i kości - posoleni zdrowo. Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryadam Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 (edytowane) @Nik@, z oznaczeniem znajomych w postach chodzi po prostu o promocję - wchodzisz, dajesz like i oznaczasz 3 kolejne osoby, na których tablicy wyświetla się, że zostali oznaczeni w poście. Na Twojej również wyświetli się, że polubiłaś post Maxspecta. Zakładając, że każdy z Was ma na FB po 200 znajomych informacja o nowym produkcie trafia nie do 200, a do 800 osób Edytowane 13 Listopada 2017 przez gryadam (wyświetl historię edycji) Cytuj Moje 162l, start: 11.11.2016 r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Godzinę temu, gryadam napisał: @Nik@, z oznaczeniem znajomych w postach chodzi po prostu o promocję - wchodzisz, dajesz like i oznaczasz 3 kolejne osoby, na których tablicy wyświetla się, że zostali oznaczeni w poście. Na Twojej również wyświetli się, że polubiłaś post Maxspecta. Zakładając, że każdy z Was ma na FB po 200 znajomych informacja o nowym produkcie trafia nie do 200, a do 800 osób Dzięki za wyjaśnienie miałam obawy, czy nie będą ich potem prześladować jakieś reklamy podczas przegladania fb czy maile z ofertami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 Szkoda że nie ma nagród pocieszenia Dostałem na @ że jestem na FB ,a rzadko bywam Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 Dnia 13.11.2017 o 13:09, FREY napisał: Reguły i zasady:1) Każdy użytkownik Facebook może wziąć udział tylko raz. 2) Dołączając do losowania, zgadzasz się przestrzegać reguł i decyzji Maxspect, które są ostateczne i wiążące w każdym przypadku. 3) Maxspect rezerwuje sobie prawo, by wedle własnych decyzji, odmówić, zdyskwalifikować bądź wycofać zgłoszenia w dowolnym czasie. Bardzo ciekawie brzmi ten pkt. 3 - zabawa dla swoich. Pozdrawiam. Dziękuję bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dewoitine.roman Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 12 minut temu, twardovski.michal napisał: 12 minut temu, twardovski.michal napisał: Bardzo ciekawie brzmi ten pkt. 3 - zabawa dla swoich. Pozdrawiam. Dziękuję bardzo Dlaczego Panie Michale uważasz że to zabawa dla swoich. To nic innego jak kamuflaż marketingowy na współczesnym polu walki Wygrać może tylko jeden ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 19 godzin temu, dewoitine.roman napisał: Wygrać może tylko jeden ! nagrody są dwie, więc może wygrać tylko dwóch Mam nadzieję, że 1 zestaw wyląduje gdzieś w Polsce! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dewoitine.roman Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 Godzinę temu, luft napisał: nagrody są dwie, więc może wygrać tylko dwóch Mam nadzieję, że 1 zestaw wyląduje gdzieś w Polsce! Faktycznie, nagrody są dwie. Pewnie dlatego są dwa Abramsy każdy pilnuję swojej nagrody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach