TMK Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Nadsłuchuję o północy i nic. A powinny ludzkim głosem Moze coś dosypać do baniaka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 u mnie tez cisza... moze dlatego ze jeszcze ryb nie ma hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak81 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 A może sobie coś dolać do herbaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pat0ll Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 U mnie przemówiły i powiedziały zakładaj większe bo już nam miejsca brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 4 minuty temu, pat0ll napisał: U mnie przemówiły i powiedziały zakładaj większe bo już nam miejsca brakuje To chyba u wiekszosci maja to samo do powiedzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Spodziewałabym się głosów JEŚĆ! i chyba chór bo ze 40 wiecznie głodnych blazenków, i maluchy Bergii: AIPTASII! A korale to nie wiem. Stabilne KH? Mniejsze PO4? Mówią tylko kregowce,czy wszystkie mobilne? a korale? TO CO MAM DOLAĆ SOBIE DO HERBATY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BourbonKid Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 9 minut temu, pat0ll napisał: U mnie przemówiły i powiedziały zakładaj większe bo już nam miejsca brakuje to im odpowiedz macie ciasne ale własne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 U mnie też cisza. Ryby ponoć glosu nie maja, ale w sumie za to je ogromnie cenię Kot tez nic nie gada. Moze boi się ze mną rozmawiać, bo ma sporo na sumieniu... albo pchły przyniesie, albo nafajda do wanny, albo wyhaftuje podłogę w łazience. Że już nie wspomnę o wróblach, czy gołębich jajach, które zdarza mu się czasem przynieść do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Mój pies nie chce przemówić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 (edytowane) 1500 krewetek nie mówi nic. Te większe jedzą i uprawiają sex. Jak są głodne to się zjadają - o taka to miłość. U ludzi jest tak samo. Edytowane 24 Grudnia 2017 przez nanokaczor (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Temat nieco niebezpieczny o północy dosypać, dolać a na pasterkę to nie ma komu Poprawiliście mi humor.... lecz moje ryby też jakieś takie ciche dzisiaj tylko kraby ukradkiem zasuwają po skale... Całe życie z wariatami Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2017 Gadać nie chcą , ani ryby w słonym ani w słodkim , no i krewetki , to może i dobrze bo jakby się rozgadało te parę tyś szt to raczej cicho by nie było . Ale żarcie extra dostały a co tam.... i korale prosto do polipów . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosław.sa Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2017 Witam , a czy ślimaki nie wspomniały że chciały by skoczyć do innej restauracji ? u mnie czynne i produkty świeże . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2017 Ślimaki chyba wolą catering, czyli skałkę z aiptasią z dowozem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosław.sa Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2017 Dobrze dobrze , czasami dobrze jest wyjść na miasto , a tak poważnie , jest szansa na jakiekoś ślimaka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2017 Rosną , więc szanse że dorosną są. A w sprawie glonów napisz wiadomość priv, bo gdzies pobłodziłam i widzę "co o tym myślisz?" a potem polecenie "odpowiedz na ten status". Mnie się nawet powiadomienia z wiadomosciami mylą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach