BzykU Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Kurcze. Pękło mi szkło w moim zbiorniku! Czy ktoś pomoże? Wysłała się cała woda i ryby smigaly po podłodze. Czy ktoś może przyjąć na czas tej chwili,przytrzymać dorobek. Pękła mi frontowa szyba. Mogę dowieść koralowe i ryby do kogoś. Najlepiej jak by ktoś podjechał i pomógł. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek-lodz Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Może zostaw numer napisz lokalizacje będzie prościej. Cytuj Było : Sps/Lps OW 80x60x45, 23kg LR,18kg LS, Cree DIY 5ch-320W+87W T5, jebao dc6000+rw8, jager 200w, schuran 120 na jebao dc6000, doser one evo fast. Jest : SPS OW 120x70x50 + 180L sump. Swiatło 650W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Może zostaw numer napisz lokalizacje będzie prościej. Faktycznie z tego pędu zapomniałem. Ciechanów 509-666-666Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Bzyku, powiedz proszę, że to primaaprilisowy żart. Jeśli nie, to serdecznie współczuję, nie mam jak pomóc, bo mieszkam za daleko, ale chociaż podbiję temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Jak by co to ja dzisiaj nie śpię przynajmniej do 24 albo i dłużej [może mi się zejść nawet do 2 w nocy]. Mam duży litraż i jak by co to coś tam mogę dodatkowo zalać. Telefon wszyscy znają. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez nanokaczor (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexw200 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 1 kwiecień????Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Tu najłatwiej mnie łapać https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 1 kwiecień????Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zaczęło się rano... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexw200 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 To wspôłczuje, nie mam jak pomc jestem w trasie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Tu najłatwiej mnie łapać https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 To wspôłczuje, nie mam jak pomc jestem w trasie [emoji20]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wiado święta itp. Obłęd.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexw200 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Wiado święta itp. Obłęd.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Uratowałeś coś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Tu najłatwiej mnie łapać https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ura Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 smutna sprawa, ratuj co się da - ja bym przygarnął coś ale mam mały baniak i zapchany dość koralami - kilka rybek mniejszych by weszło i małe korale jakoś na wcisk i krewetki ale jak masz duże ryby i dużo korali to potrzeba sporego baniaka na nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 termin ciulowy - w razie co kasta budowlana , basenik dziecięcy itp niekonwencjonalne rozwiązania ratują tymczasowo dupsko. 1 kwietnia? jeśli tak to słaby żart. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Pewnie kolejny żartownis a Wy się spinacie. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Wiesz, nigdy nie wiadomo, może kolege faktycznie nawiedzilo nieszczęście. Czasem ludzie przechodza obok leżącego na chodniku człowieka i myślą "pijak", a ktoś na zawał serca umiera. Jeśli to był żart, to zupełnie nie śmieszny i skopać tylek się należy , ale jeśli nie, to tragedia i trzeba pomóc. Kto ma blisko niech zadzwoni, bo w święta nie ma żadnego innego ratunku, niż od kolegów z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Wiesz, nigdy nie wiadomo, może kolege faktycznie nawiedzilo nieszczęście. Czasem ludzie przechodza obok leżącego na chodniku człowieka i myślą "pijak", a ktoś na zawał serca umiera. Jeśli to był żart, to zupełnie nie śmieszny i skopać tylek się należy , ale jeśli nie, to tragedia i trzeba pomóc. Kto ma blisko niech zadzwoni, bo w święta nie ma żadnego innego ratunku, niż od kolegów z forum. No dobra już późno. Więc.... Oknabrałem was.Na szczęście nic złego się nie dzieje Ale morał w sumie jest inny. Chcieliście pomagać i to jest w sumie najważniejsze. Na pomysł wpadłem w sumpie po ty jak przez cały dzień wszystkie prymas aprilis mi wychodziły. Aż dziwne? Ale może to mój dobry dzień. Hałas prima aprilis. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
junior13 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 takie żarty lubią się mścić w sumie mało śmiesznie wyszło Cytuj --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://nano-reef.pl/...-tam-trojkacik/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Tak może i słaby ale zastanawiałem się pod koniec co było by jeśli by ktoś w sumie wsiadł i przyjechał? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
junior13 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 trochę podpadłeś Cytuj --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://nano-reef.pl/...-tam-trojkacik/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 10 godzin temu, BzykU napisał: Tak może i słaby ale zastanawiałem się pod koniec co było by jeśli by ktoś w sumie wsiadł i przyjechał? pewnie twoje oczy nabrały by nowego kolorytu, a szczeliny między zębowe mógłbyś czyścić większą szczotką. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 No więc sorki. I wesołych świąt. Niech tam. Zostałwm wypłaty.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka No więc sorki. I wesołych świąt. Niech tam. Zostałwm wypłaty.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka A czy jeszcze były jakieś inne fake newsy? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Godzinę temu, BzykU napisał: No dobra już późno. Więc.... Ok nabrałem was. Na szczęście nic złego się nie dzieje Ale morał w sumie jest inny. Chcieliście pomagać i to jest w sumie najważniejsze. Na pomysł wpadłem w sumpie po ty jak przez cały dzień wszystkie prymas aprilis mi wychodziły. Aż dziwne? Ale może to mój dobry dzień. Hałas prima aprilis. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Myślę, że nie nabrałes, bo wszyscy braliśmy pod uwagę, że mógł to być totalnie kiepski dowcip primaaprilisowy. Mimo wszystko było ryzyko, że to prawda i nie można zwalić wszystkich "nieszczęśc" na pierwszy dzień kwietnia, bo się trafiło akurat... Żarty są śmieszne wtedy, gdy śmieszą wszystkich. Następnym razem jeśli napiszesz, że ryby Ci smigaja po podłodze (słowo smigaja podpadło mi najbardziej) to możesz się nie doczekać propozycji pomocy. Jak w bajce o pastuszku i wilku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexw200 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Szczeniacka zagrywka. Trzymaj przy akwarium mopa i wiaderko bo takie “żarty” lubià siè mścić.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Tu najłatwiej mnie łapać https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Od pierwszego posta było widac ze to żart,akwarium tak nie pęka jak już @BzykU to frontowa szyba jak pęknie to jest krecha a klej i wzmocnienia trzyma dalej szybę i jak mogły ryby smigac po podłodze,chyba że rozbiles szybę uderzając co nie sądziłam i wszystko poszlo w podłogę,przed dodaniem żartu bylo sprawdzić choc Youtube jest pare filmikow z nieszczęścia. Olek dobrze Ci napisal post wyżejmorał z tego taki że nabiles 7 postów i wcale smiechu po pachy nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Siema Szeryf Dobry numer z tym akwarium Pozdr. Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paragon Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) 23 godziny temu, BzykU napisał: No dobra już późno. Więc.... Ok nabrałem was. Na szczęście nic złego się nie dzieje Ale morał w sumie jest inny. Chcieliście pomagać i to jest w sumie najważniejsze. Na pomysł wpadłem w sumpie po ty jak przez cały dzień wszystkie prymas aprilis mi wychodziły. Aż dziwne? Ale może to mój dobry dzień. Hałas prima aprilis. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka nom to dałeś, a już myślałem że w końcu wyłowisz dla mnie tą parkę babkę i krewetkę, jak jednak nie pekło to nici z tego Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez Paragon (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach