atk Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Witajcie, właśnie nie mogę przestać się napatrzyć na swoją solniczkę i tak się zastanawiam czy są/istnieją jakieś zabawki dla rybek Chomiki maja kołowrotki, psy kijek lub gumową piłeczkę, kot drapak lub kolejny karton A cóż możemy sprawić za frajdę naszym wspaniałym rybkom? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastiano Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Nie wierzę temu co czytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 6 minut temu, atk napisał: Witajcie, właśnie nie mogę przestać się napatrzyć na swoją solniczkę i tak się zastanawiam czy są/istnieją jakieś zabawki dla rybek Chomiki maja kołowrotki, psy kijek lub gumową piłeczkę, kot drapak lub kolejny karton A cóż możemy sprawić za frajdę naszym wspaniałym rybkom? Pozdrawiam serdecznie Tak, mają - błazenki ukwiały, gobiodony acry lub montipory, mandaryny same potrafią się nieźle bawić A taka murena w zbiorniku z ławica chromisów wprost pęka ze śmiechu Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Czaszka pirata [emoji14] albo włączaj im bajkę "Gdzie jest Nemo" [emoji14] Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petroniusz2 Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Może masz rekiny w swojej solniczce , polecam parę filmów z pewnością dostaniesz odpowiedź czym się lubią bawić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 A po co zabawki? Ty możesz się ze swoimi rybami bawić! Popatrz na film: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Ogarnołes już swój temat i problem ze glupoty Cię trzymaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 O kurcze Toruń [emoji14] jak widać mieszkają tu ciekawi ludzie heheWysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atk Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 A widzicie jak fajnie na koniec tego niedobrego poniedziałku ludziom humor poprawić ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 2 minuty temu, fresz33 napisał: O kurcze Toruń jak widać mieszkają tu ciekawi ludzie hehe Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka np.ojciec (Mateusz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atk Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Od razu kojarzy mi się... " Stopczyk, co wy tam palicie? - Ja? Radomskie... ale jak pan major woli, to Franz ma Camele..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 i nie zapomnij o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach