jar2789 Zgłoś Napisano 24 Marca 2019 Stosuje już ktoś tę sól? Jak wrażenia? Parametry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 30 Marca 2019 Narazie zrobiłem dwie podmiany na tej soli. Bardzo szybko się rozpuszcza, korale są zadowolone, nie ma plag typy cyano czy innych. Dodatkowo jest wzbogacona aminokwasami i witaminą C. Także polecam. Sól produkowana jest w fabryce w Łodzi. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jar2789 Zgłoś Napisano 30 Marca 2019 A co tam masz? Sps-y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sky Zgłoś Napisano 5 Maja 2019 W dniu 30.03.2019 o 13:38, Piotr1 napisał: Narazie zrobiłem dwie podmiany na tej soli. Bardzo szybko się rozpuszcza, korale są zadowolone, nie ma plag typy cyano czy innych. Dodatkowo jest wzbogacona aminokwasami i witaminą C. Także polecam. Sól produkowana jest w fabryce w Łodzi. jak po miesiącu ? bo szukam jakiejś soli i zastanawiam się na tropicalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 5 Maja 2019 Nie zauważyłem żadnych negatywnych skutków jej stosowania, w tej cenie można spokojnie ja kupować, bardzo dobra sól. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati21 Zgłoś Napisano 15 Października 2019 Jak oceniacie sól po upływie kilku miesięcy? Chce zmienić swoja obecną i zastanawiam się nad Tropicalem. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niknik Zgłoś Napisano 7 Marca 2020 @Piotr1 nadal używasz tej soli? nadal zadowolony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 7 Marca 2020 Dobra sól. Możesz bez obaw kupować. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati21 Zgłoś Napisano 7 Marca 2020 Używam tej soli od listopada i jest bardzo dobra. Parametry stałe a korale zadowolone. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 14 Marca 2020 Zastanawiam się nad ta solą ale te wysokie kh trochę mnie zniechęca bo trzymam 7,7Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Września 2020 Jakie wrażenia po dłuższym stosowaniu soli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 28 Września 2020 Ja stosuje od dawna i wnioski pozytywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 28 Września 2020 @fifek33 - Tropical Marine Power Reef Base ma niższe KH Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach