Sygen Zgłoś Napisano 19 Lipca 2019 (edytowane) fajny gadżet na ryby Edytowane 19 Lipca 2019 przez Sygen (wyświetl historię edycji) Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Lipca 2019 cwane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 19 Lipca 2019 Na garbiki pewnie nie działa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2019 Na garbiki tylko prąd albo dynamit ;). Sprytna płapka. Ja używam pudełka aklimatyzacyjnego powieszonego pionowo. Żółtek 5 dni się do niego przyzwyczajał zanim go złapałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sevi74 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2019 Fajny.Ale cena za wysoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 19 Lipca 2019 Gdzie to można kupic,jaka cena? Bardzo ciekawe ale czy warte ceny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 19 Lipca 2019 Chyba 90$ Ale pomysł fajny Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2019 9 godzin temu, Konrad_Wwa napisał: Na garbiki pewnie nie działa:) ja złapałem swojego na przerobiony kotnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach