AnT Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 Nephthyigorgia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niknik Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 12 minut temu, AnT napisał: Takie akwa to już ładniejsze niż to moje teraz ??? Nie dostałem odpowiedzi ? piekne z daleka. dalekie od piekna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 Witam Każdy lubi to co lubi , moim zdaniem szczepki powinny być w osobnym zbiornkiu. , bo po prostu kaleczą pięknie zbiorniki . Pozdrawam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 28 minut temu, niknik napisał: piekne z daleka. dalekie od piekna. Każde akwarium jest inne..nie tylko liczy się chwilowe show, bo można kupić korale i zrobić zdjęcie i petarda na forum. Chyba nie w tym rzecz. Wiedza, praca przy zbiorniku którą w późniejszym czasie można podziwiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Marca 2020 Z drugiej strony np. Rhizo, Monomyces itp. ani to kolorowe, ani ładne zbytnio, rośnie wolno i w oczy nie kłuje z daleka Ale obserwacja tych zwierzaków i ich utrzymanie przy życiu - to już trochę inna bajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Marca 2020 z SPS słaby jestem, ale spróbuje Acropora sarmentosa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Marca 2020 Acropora hiacyntus (jak miałem mało światła to u mnie tak samo wygladała), a gagatek to flat worm który uwielbia ślimaki w muszelkach. Nie ubyło Ci ich? https://pl.reeflex.net/tiere/1429_Pericelis_sp01.htm Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2020 Mega bajka Tylko pozazdrościć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2020 Szklane cegły w zbiorniku... Ehhh... Myślałem że widziałem już wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2020 (edytowane) hmmm, sklepowa lada? wyprzedaż się szykuje pozdro Daniel Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2020 Jakiś czas temu czarowałeś z zakwitem bakteryjnym. Jak wypadły eksperymenty? I jak to wyglądało w odniesieniu do no3 i po4? I jakie obecnie wartości masz? Z lampą coś kombinowałeś ostatnio? Mam wrażenie że trochę inaczej świeci, czy to tylko tak do fotek zmieniłeś oświetlenie? Np oczywiście bajeczka jak zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 5 Lipca 2020 Szklane cegły w zbiorniku... Ehhh... Myślałem że widziałem już wszystko... Ehhh, to się zwie luxfery. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki Zgłoś Napisano 5 Lipca 2020 Sie dzieje Muszę tam podjechać do Ciebie i może coś porwać do siebie :)) Cytuj Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 19 Września 2020 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 19 Września 2020 No pięknie kolego... Ale jak zawsze brakuje ogólnego zdjęcia Twojego Bajora... Wszak to najbrzydszy zbiornik na forum, nie wstydź się tylko dawaj fotę całości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach