Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Również melduje udany powrót do domu z familią i dziękować wszystkim za mega udany weekend, Szymonowi za ogarnięcie tego bałaganu i do zobaczenia przy następnym złocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po weekendzie, już z domu czas na podsumowanie.

Przede wszystkim dziękuję Wam, każdemu z osobna za spotkanie, tworzoną atmosferę, zabawę, wygłupy, rozmowy i udział. Powtarzałem to już wielokrotnie i powtórzę jeszcze raz:dla takich ludzi organizacja takiej imprezy nie jest żadnym problemem.

Szczególnie chciałbym podziękować osobom które pomogły bezpośrednio: Kamil Klicz dzięki za zlotowe akwarium, Mariusz Frej za światełko które nad nim zawisło, Rafal Smolik za podarki przygotowane dla zlotowiczów.

W tegorocznej edycji Zlotu Morszczaków wzięło udział ponad 30osób, ludzi pozytywnie zakręconych, roześmianych, potrafiących się bawić. Mam nadzieję że jeszcze nie raz spotkam Was na swojej drodze.

Jak rozmawialiśmy na miejscu, przyszłoroczny zlot zostanie przesunięty o miesiąc - dokładną datę podam po ustaleniu terminu z hotelem w każdym razie szykujcie się na początek czerwca.

A jeśli ktoś z zlotowiczów korzystał z magicznego źródełka z złocistym napojem i poczuwa się do współudziału w finansowaniu tego elementu zlotu proszę o kontakt.

Z pozdrowienia (dumnie i nad wyraz nazywamy organizatorem) Szymon

PS. Mam nadzieję że wszyscy bezpiecznie wrócili do domów!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę.

Szymon po raz kolejny zorganizowałeś niezapomnianą imprezę. Oczywiście chętnie dorzucę się do beczki :)

p.s. pierwszy raz po zlocie nie mam fuckup`a w zbiorniku. Jedynie pienidło przelane ale pływak odłączył silnik...tak trochę dziwnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie cyjano się pojawiło :D ale w sumie dobrze, że Tomek jak co roku zadbał o zlotowiczów i zapasy fito to będzie czym zrobić konkurencje pokarmową i wybić cyjano :)

PS. Czy Darek vel VDR to już dojechał/doleciał do tego powiatu "WR" bo jakoś nie słychać, a jednak trochę się martwimy... daj znać @VDR jak sytuacja

Akwarium nr 1: 120/60/55 

Akwarium nr 2: 90/50/50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bartol Dojechałem, dojechałem ;) Wszystko w porządeczku. Zlot jak zlot - dzień za krótki, noce za krótkie, nim człowiek nogi zdążył rozprostować, trzeba było wracać ;)  Dzięki Panowie i Panie za kolejny sezon i trzeba już odliczać dni do czerwca ;)  Aczkolwiek przemyślałbym ten termin, bo wtedy noce na pewno już będą ciepłe i z zimnych napojów naturalnie chłodzonych raczej nici :D 

Edytowane przez VDR (wyświetl historię edycji)

110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001

Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz

http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/

http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za zlot!

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi