Trurl Zgłoś Napisano Sobota o 18:37 Dodałem ogłoszenie o sprzedaży. Wiem, że powinienem zapłacić, liczyłem, że moderator poda mi jak mam nazwać przelew, żeby został rozpoznany, ale post wisi od kilku dni niezmoderowany. Co mam zrobić, aby ogłoszenie ukazało się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaba971 Zgłoś Napisano Sobota o 18:46 Ogólnie mam wrażenie że moderatorzy mało dbają już o to forum… szkoda.. ja próbowałem założyć nowe konto, czekałem kilka miesięcy na akceptację.. całe szczęście odzyskałem konto założone kilka lat temu Też nie ma co się dziwić, kiedyś forum tętniło życiem.. teraz rzadko kiedy ktoś coś napisze może kiedyś strona wróci do lat świetności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danonek Zgłoś Napisano 21 godzin temu Nie warto postować na tym forum. Od dawna jest martwe, jedyny ruch się tworzy tuż przed zlotem akwarystów… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, Danonek napisał: Nie warto postować na tym forum. Od dawna jest martwe, jedyny ruch się tworzy tuż przed zlotem akwarystów… No, jeśli każdy tak myśli i nie postuje, to nie jest dziwne że umiera. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trurl Zgłoś Napisano 17 godzin temu A ogłoszenie nadal nie moderowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaba971 Zgłoś Napisano 16 godzin temu Godzinę temu, Trurl napisał: A ogłoszenie nadal nie moderowane... Sprawdź skrzynkę, napisałem do Ciebie priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 1 godzinę temu W dniu 18.04.2026 o 20:37, Trurl napisał: Dodałem ogłoszenie o sprzedaży. Wiem, że powinienem zapłacić, liczyłem, że moderator poda mi jak mam nazwać przelew, żeby został rozpoznany, ale post wisi od kilku dni niezmoderowany. Co mam zrobić, aby ogłoszenie ukazało się? Przed wieloma wieloma laty robiłem przy targowisku pozniej zasady się zmienily, pilnowała tego Beti - trzeba spytac admina lub wlascicieli (po latach rozumiem dlaczego jest to płatne zjawisko - przepisy prawa i odpowiedzialność totez jako osoba działajaca tutaj pro bono osobiście sie na tym nie znam i nie chce znac) pozdro 20 godzin temu, Danonek napisał: Nie warto postować na tym forum. Od dawna jest martwe, jedyny ruch się tworzy tuż przed zlotem akwarystów… trendy sie zmieniają i kazdy ma wybór, czy chce tutaj tworzyć nadal to forum, czy nie napisales, że nie warto na tym forum. A na którymś innym warto wg Ciebie? - pytam zainteresowany szczerze, poniewaz mam wrażenie, że to kwestia przegrywania z wygodą jaką daje np FB (minus taki że tam łatwiej przepada treść/trudniej dokopać się do wiedzy wstecz. Także wszystko ma plusy i minusy) pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trurl Zgłoś Napisano 3 minuty temu Posłałem wiadomość do właściciela - chyba już tu nie zagląda. Poślę do Beti, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach