luft Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2014 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aksamit79 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2014 kilka fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) z czego składa się kobieta http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5pgegHjfHj0 Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Michał BB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 "troche wrzasku sroki" - to teraz juz rozumiem... Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Enia Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Gargamel ma dobry przepis .Mnie dał wszystkiego podwójnie,tylko o wrzasku sroki zapomniał .Szkoda Nawet chyba jestem ciut wieksza niż smerfetka Pewnie naraze się teraz strasznie większości morszczakom,ale znalazłam na internecie jeden artykuł: Z czego składa się facet?Tak Was widzi czesc społeczeństwa. Autor: Krzysztof Mączkowski Data dodania wpisu: 31 stycznia 2012 10:01 Kategoria: Na luzie Tagi: kultura, mężczyźni, obyczaje, Społeczeństwo 0 1 Lubię to! Lubię to! "Z czego składają się faceci? Z nóg, by chodzić, kopać piłkę nożną i czasami kopnąć swych nieprzyjaciół; z rąk, by móc się najeść i czasami podłubać nosie, ewentualnie capnąć pannę tu i ówdzie; z ust, by czasami nażłopać się piwa; i z penisa się składa – by od czasu do czasu zamieszać w damskiej części społeczeństwa. " Kurcze serca nie widzę!My mamy kamień,a Wy jesteście bez serca? Przepraszam wszystkich prawdziwych mężczyzn. :) Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Enia (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Kurcze serca nie widzę!My mamy kamień,a Wy jesteście bez serca? Przepraszam wszystkich prawdziwych mężczyzn. :) Z biologicznego punktu widzenia jakbyśmy nie mieli serca to penisem byś się nie pocieszyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysio2000 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 ...My mamy kamień,a Wy jesteście bez serca? U kobiety nie ważne są nogi, tylko serce... serce które między nimi bije Cytuj było 450 l. (180x50x50). jest 100 l. z panelem (80x50x35) - Setka ze śledzikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Enia Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Dieter 25 .Czyli z biologicznego punktu widzenia Ci faceci, którzy nie mają wzwodu nie mają też serca. hihi Teraz wszystko rozumię. Kurcze 5 lat się w medyku uczyłam i nikt mi tego nie powiedział Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Enia (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Enia no widzisz dlatego ja jestem człowiekiem o wielkim sercu hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tist Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Enia było zajrzeć do nonsensopedii http://nonsensopedia...iki/MÄĹźczyzna Ale panowie żeby nie było http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kobieta Edytowane 8 Stycznia 2014 przez tist (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Enia no widzisz dlatego ja jestem człowiekiem o wielkim sercu hehe Wiesz co mówią o krowie która dużo ryczy... ? Poza tym, w medyku miała też zapewne zajęcia z psychologii, więc nie odsłaniaj się tak Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aqua skalar Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 http://pokazywarka.pl/hwmaeh/ Cytuj Sprzedam pokrywę aluminiową firmy Luxima http://allegro.pl/show_item.php?item=1793513982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tist Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Wiesz co mówią o krowie która dużo ryczy... ? Nie, nie wiem nie mam do czynienie z krowami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aksamit79 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tist Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 To drugie zdjęcie potwierdza prawa kociej fizyki. Pkt.18. Prawo zajęcia pudełek i toreb Wszystkie torby i pudełka w dowolnym pomieszczeniu będą zawierać kota natychmiast po wpuszczeniu go do pomieszczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 kiedys KMN moim ulubionym kabaretem dlatego stary kawałek i to od 19 minuty Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Przyznam ze slyszac glos zastanawialem sie czy to byly lider Ich Troje czy nie Niezla parodia nowego utworu Filizanka ;P Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Padłęm Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aksamit79 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) coś tam Edytowane 10 Stycznia 2014 przez aksamit79 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Zajęcia z savoir-vivreu. Prowadzi kobieta, wśród uczestników sami panowie. Pani zadaje pytanie:- Jesteście na przyjęciu lub w restauracji. Musicie udać się w pewne miejsce. Jak usprawiedliwicie przed swoją towarzyszką swą chwilową nieobecność.- Idę się wysikać - padła propozycja z sali. - No niestety - odparła kobieta - słowo "wysikać" może zostać uznane za Prostackie I grubiańskie. - Przepraszam, ale muszę udać się do ubikacji - zgłosił się inny uczestnik. - No cóż - prowadząca na to - mówienie o ubikacji przy jedzeniu trudno zaliczyć do kanonów kultury. Może jakieś inne pomysły? - Pani wybaczy ale muszę udać się uścisnąć kogoś, kogo mam nadzieję przedstawić pani po kolacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 A teraz odrobina ,, pozytywizmu" na dobre rozpoczęcie dnia Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach