elespero Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2016 A ktoś wie jaka jest różnica między DCT a DCS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tedeus63 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2016 praktycznie chyba żadna po prostu dct dcs nowsza wersja ,w tej chwili są nowe dcp pokazują miedzy innymi pobór prądu . i można ją łączyć bezpośrednio z hydrauliką beż węża silikonowego. podobno solidniejsza i cichsza . Ale nie praktykowałem mam zamiar taką kupić przy przejściu na większe akwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2016 Widziałem te dcp, ale czy łączenie bezpośrednio do hydrauliki nie będzie przenosiło wibracji z pompy? Wąż zawsze jakoś tłumi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tedeus63 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2016 Zawsze mozna wstawic 10 cm silikonu a pompe latwiej rozkrecic do czyszczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2016 Sorki, Ale podepnę się pod temat..., a mianowicie: Tak mnie coś olśniło... mam pompę obiegową Tunze Silence 1073.040 300-3000l/h . I teraz mnie wzięło, że mam ją skręcono na minimum i czy tak powinno być? czy mogę powinienem ją rozkręcić na maksa lub może nie na maksa, ale zdecydowanie więcej niż mam obecnie? Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach