Kubaaas Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Mialem wczoraj przyjemnosc spedzic ponad 4 godziny na lotnisku w Warszawie czekajac na lot, ktory byl opozniany, opozniany, opozniany i w koncu odwolany ale nie o to chodzi. Przy okazji moglem podziwiac baniak morski w restauracji "Business Shark". Piekna wizytowka naszego kraju... No comment. Cytuj 1248l+700l (3x400W+6x39W, BK250, 2x8000l/h obieg, 60X Tunze cyrkulacja i inne graty...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kawa93 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Też niedawno widziałem ten baniak i wprost nie mogłem od niego oderwać oczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Widać dbają o niego nie ma co Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Myślę, że rzadko kto na forum ma takie niskie NO3 i PO4, jak oni... Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 piękny jak na "holendra" Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenar Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 WOOW NO COMMENT!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan69 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 A to to w ogóle morskie jest czy raczej roślinne jakieś? Cytuj 112L 4x24w;5000l/h ~21kg LR; 3kg LS zapraszam również na moją stronkę nie akwarystyczną związaną z zarabianiem w internecie http://www.e-krezus.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lionfish Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Jak widac akwarium to nie odzwierciedla biotopu rafy koralowej tylko strefe trawy morskiej wiec nie wiem czemu sie czepiacie? No chyba ze tworca mial zamiar zalozyc akwarium rafowe, to rzeczywiscie mu nie wyszlo.. Cytuj Pozdrawiam, Piotr Moj blog: http://www.brightsidereef.blogspot.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 ładny sarkopyton Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 na Krakowskim lotnisku ładniejszy zieleniak tyle że słodki Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubaaas Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Sarco - o dziwo - wygladal na dosyc zadowolonego. Widac, ze raczej nie jest bardzo wymagajacy albo gloniska wyssaly caly syf z wody. Cyrkulacja zajmowala sie jedna pompa odczepiona od magnesu i wiszaca na kablu... czesto latam wiec bede sledzil i update'owal postepy . Cytuj 1248l+700l (3x400W+6x39W, BK250, 2x8000l/h obieg, 60X Tunze cyrkulacja i inne graty...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2011 W zeszłym roku jeszcze pterapogony tam widziałem. Ułożenie skały się nie zmieniło tylko tych glonów przybyło. W tym akwarium jeszcze nie jest źle, przynajmniej rybki mają co poskubać. Czy widzieliście akwarium na lotnisku w Amsterdamie (przy restauracji rybnej)? Udało mi się znaleźć link ze zdjęciem tego akwarium http://www.schiphol.nl/Travellers/ShopRelax/AfterPassportControl/FoodDrinks.htm Duże akwarium, słabe oświetlenie, sztuczna skała, zero naturalnego życia, masa głodnych ryb i wielkie strumienie powietrza do napowietrzania. Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2011 Może to Mintaj zakładał :lol: PozdrT Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2011 Morski holender Cytuj Akwarium 180L Ricordea&Zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach