Silver200 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Jak polska wygra 3 mecze z rzędu to załatwię sobie taki strój jak mają te babki i po wrocławskim rynku będę straszył.... to możesz być spokojny, będą jak zwykle 3 mecze: otwarcia itd.... Cytuj Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ritter Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 "Hicior" na ruską modłę. Podobna "ekipa" do tej z poduralskiej, udmurckiej wioski Buranowo, która jedzie na Eurowizję... Nic dodać nic ująć. Nie wystarczyło, że polska reprezentacja rozegra trzy mecze - otwarcia, o wszystko i o "honor" to jeszcze tym dowalili. Normalnie rewelacja i mistrzostwo świata! Szczególnie dla promocji Polski! Władowano w projekt Euro2012 masę środków tylko po to by go sp...@#$@#$ na samym końcu... Jak by hit był dobrze przygotowany to tu i ówdzie może by go nucił. A i opinia byłaby lepsza typu "wprawdzie g...ano grają w piłkę ale imprezę przygotowali pierwsza klasa". A nie "zaczynam cię rozumieć dlaczego wyjechałeś z Polski"... Jak się coś robi to nie należy robić bez sensu! Na szczęście moje zamiłowanie do piłki kopanej oscyluje w okolicach zera. A już do takiej na kanapie z piwem i chipsami wynosi dokładnie 0. Dlatego oszczędzę sobie "nerw". Nie mniej zapowiada się bardzo ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 To jest po to żeby zbić przeciwnika z tropu...jak zaczną spiewc to staną jak wryci i nie będą mogli się połapać czy to na poważnie czy jakieś kpiny, a Polacy wtedy ciach i brameczka....chociaż honorową Wysłane z mojego SK17i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_kocurro Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 http://www.joemonster.org/p/216124/KSM_propozycja_hymnu_na_Euro_2012 :thumbsup: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal98 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Cytuj akwarium 60x60x60 + 50l sump, odpieniacz DELTEK SC1350 lampa led 130W, biopellets http://www.nano-reef...m=posts&q=32943 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 No cóż jeszcze euro nie zaczęli, a już spier...lili... Ale czego wymagać, kiedy trener reprezentacji przyznał że do składu nie powołał kilku graczy bo mu podpadli - bo gdzieś tam zapili, czy nabijali się z jego "wymowy". No i, jak to stwierdził, gdyby po tym ich dopuścil, stracił by autorytet... No to teraz będzie miał autorytet, ciekawe ile nim ugra... I własnie dlatego wolę gapić się w baniak, a nie w telewizor - szkoda nerwów. Żenada. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1oo Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 To wszystko mało ważne ale że na Stadionie Śląskim (do tej pory Narodowym) nie ma meczy SKANDAL !!!!!! Cytuj 500 litrów, Deltec, Lampa - 150W LED, http://nano-reef.pl/...25l-z-mikolowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 dobra przyznać się kto na TO głosował O ja jebe........emigruje z tego kraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Jestesmy zacofanym narodem,zyjemy przeszłością,dlatego takie wiesniackie piosenki wygrywają, do eurowizji tez trafialy piosenki w tym stylu i nikt na nie nie głosowal w europie. Wstyd jak beret. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Jestesmy zacofanym narodem,zyjemy przeszłością,dlatego takie wiesniackie piosenki wygrywają, do eurowizji tez trafialy piosenki w tym stylu i nikt na nie nie głosowal w europie. Wstyd jak beret. Wstyd to dopiero będzie jak euro się skończy na stadionach pewnie znowu bazarki urosną. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Przeciez od razu widac ze to taka sama akcja jak z protestem ze w swieta Polsat nie pusci Kevina samego w domu. Petycja byla, podpisy byly, Polsat sie ugial .... tylko ze wszystko bylo zorganizowane dla jaj Ot taki sarkazm. Wracajac do muzycki. Z tych 10sciu najlepszy chyba byl Liber - choc IMHO tez slabizna. Ktos tu wrzucil 3 stare piesni zagrzewajace do boju i imho bylyby sto razy lepsze - a tak bedziemy teraz gdakac :D Z drugiej strony czy nasza druzyna zasluguje na wiecej ? Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Dobra, przyznac sie kto juz zmienil dzwonek w telefonie Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kbos Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 ja na smsy mam "KOKO koko EURO SPOKO XDDDD" według mnie kompletna lipa. już mogli metalice dać to by przynajmniej jakieś brzmienie było xd Albo Najmana to by lepiej zaśpiewał Cytuj Aquael-30l powolne kompletowanie sprzętu pod większe. Krzycho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0k0z Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Jaki sport narodowy taki hymn... IMO dobijanie lezacego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 Dzięki petycji morszczaków rząd uchylił wybor hymnu na euro 2012 oto nowy http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ufXgBysI3OQ#! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 Co myslice o tym klipie UEFA? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5EVhiBGvVFc Ladne Polskie ujecia, duzo Naszych akcentow, sloneczny klimat, Mnie sie podoba. Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybsonik Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 Grzesiek to jest oficjalna piosenka euro 2012 ,a koko spoko to jest hymn polskiej drużyny zagrzewający do boju . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) JAK SPRZEDAĆ BILET NA EURO :thumbsup: Jestem takim pasjonatem euro że chyba się skuszę :) LINK Edytowane 14 Maja 2012 przez pasek (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium:60x60x50 panel, odpieniacz DIY na pompie Tunze 9410.04, obieg Tunze 1073.020, cyrkulacja Tunze 6015+6025, swiatło chińczyk 120W+2x24W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 ja mam na finał w Kijowie - 2 bilety ale chyba nie pojadę - mogę sprzedać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 ja mam na finał w Kijowie - 2 bilety ale chyba nie pojadę - mogę sprzedać a kiedy to? Może bym poleciał Skolko napisz mi na pw Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 a kiedy to? Może bym poleciał Skolko napisz mi na pw http://www.mistrzostwa24.pl/final-euro2012.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 no co, poleciałoby sie/pojechało wcześniej z jakimi słonymi Ukraińcami skontaktowało i słowiańska impreza z akwarium w tle TO było by piękne Sie rozmarzyłem Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 no co, poleciałoby sie/pojechało wcześniej z jakimi słonymi Ukraińcami skontaktowało i słowiańska impreza z akwarium w tle TO było by piękne Sie rozmarzyłem akwaria na stadionach też są (patrz loże vip) jak się załapiesz możesz robić w nich jako błazen albo pokolec Cytuj Akwarium:60x60x50 panel, odpieniacz DIY na pompie Tunze 9410.04, obieg Tunze 1073.020, cyrkulacja Tunze 6015+6025, swiatło chińczyk 120W+2x24W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 akwaria na stadionach też są (patrz loże vip) jak się załapiesz możesz robić w nich jako błazen albo pokolec do mnie pijesz? ja to mogę co najwyżej za ślimaka... przyssać się do wodopoju Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach