minio_p Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam. Pierwszy raz będę czyścił ten odpieniacz. Chcę to zrobić dokładnie, ale nie wiem jak się dostać do tych komór akrylowych. Czy to niebieskie nakrycie można z nich zdjąć, czy jest przymocowane na stałe? Bardzo proszę użytkowników tego sprzętu o pomoc, ponieważ nie chcę nic uszkodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2012 Jest sklejony. Najlepsze rozwiązanie, to wsadzić do wiaderka z wodą, dolać litr octu i załączyć pompę. Po kilku dniach dobrze przepłukać i jest w miarę ołkej. Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2012 święta prawda ocet Cytuj baniaczek 450+160sump oświetlenie t5+led obsada koralin mieszana mieszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach