Tester Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 no no widze ze Debbie ostro zabrala sie do roboty Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 Będe temat nowego szkiełka sledził z ciekawoscią. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekdziubak Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 Reef max zostaw na małe ocelarisy czy sczepkownie ja bym tak zrobił ;] i podłączył do tego samego systemy co nowe akwa ;] Cytuj 120LT Plany na 600L W trakcie realizacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2013 Peniek czemu twierdzisz że to jest archaiczny kontroler??? Mam taki od niedawna i jestem mega zadowolony bo nie mam zamiaru pajacować z laptopem przy akwarium żeby ustawienia zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2013 Jakby nie było jest bardzo miło.. Kontynuuje zakupy co by smaczku narobić...przede wszystkim sobie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik-wawa Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Dieter to widac ze nie ustawiales zbyt dokladnych opcji na nim. Na tym sie niektorych rzeczy nie da ustawic bo potencjometey albo maja duzy luzik albo sie same minimalnie przestawiaja . Nie mowiac o tym ze w 7096 madz na 3-4-7 roznych nastawow zapisanych w plikah i siup - wgrywasz i juz jest . 5 sek :-) Debora -zacny odpieniek :-) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Edytowane 31 Stycznia 2013 przez sledzik-wawa (wyświetl historię edycji) Cytuj 350l SPS tank, 4xTunze 6095 + Tunze7096, ATI Powercone 200i, Profilux 3ex + ext. module ATI mod 4xT5 39W + LED Cree 162W, DASTACO II Ca reaktor, NP Biopellets Kupuje uszkodzony sprzęt GHL, Tunze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2013 Oby do przodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Tak sledzik masz racje ze jest dokladniejszy i wiecej mozliwosci ma 7096 ale nie kazdy je potrzebuje i nie kazdy chce latac z lapkiem do ustawian lamp pomp etc. Debi a gdzie uchwyty do montazu plyt meblowych?? Edytowane 31 Stycznia 2013 przez dieter25 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2013 Zostawiamy bez obicia;) Wiesz Tolek-to jest ta czesc akwarium ktora nalezy do Mateusza... Wiec bedzie bez obic..;)haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2013 Hehe mam taki recznik z nemo to Wam dam i zrobicie sobie zaslonke do sumpa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Przyszlo! Jest calkiem duże:) A że jestem dużą babą to standardowo: Jeszcze tylko sumpa wam wkleje i już nie przynudzam:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Tylko do sumpa już chyba nie wejdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 ale milusie zdjęcie dzieje się pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Tylko do sumpa już chyba nie wejdziesz Da rade !!! Wierze w nia ;P Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 No to już pora zakończyć ten wątek i rozpocząć nowy: Debora w 300 litrach:) Cytuj 90x55x50+ sump. ATI 8x39W,Deltec A{F600. LPS-owo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 gratulacje ...... i zazdroszcze na chwile obecna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Kurde, ale ogromny...komin:) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Zważywszy że baniak stoi na stole to mamy danie dnia. Centropyga z wody raz. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tygrys Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 fotki to czysta perwersja... oczywiście zazdrość przeze mnie przemawia Będę śledził postępy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Kurde, ale ogromny...komin:) To nie komin to sump :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 A tam duży komin! Co wam przeszkadza..? Dzis pojechałam sama na zlot.. Wracam a tu To chyba ostatni wpis w tym wątku:) Chociaż jestem w klubie caly czas! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 zdrajca ! wrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Fajny ten "czarny krokodyl z patykiem w zębach". Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.k Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Ty grasz? Zazdroszczę szkiełka ale jeszcze bardziej tego fortepianu w salonie Cytuj 250L SPS, ATI sunpower 6x39, Schuran 150, Tunze 6095 + 7092, 2xRW8, Jebao WP 25 Poprzedni zbiornik 130L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...225#entry375225 Obecnie 250L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...097#entry416097 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) To jest zabawa "znajdź co najmniej 7 różnic". Ja znalazłem, czekam na nagrodę. Tylko mój sernik już pewnie zeżarli No widzisz, już nawet spokojnie z domu wyjść nie można bo ci od razu jakieś szkło podrzucą. @Debora, pisałaś, że nowe akwarium będzie miało przód z OW a reszta z floata. Który przód? Ja ich widzę trzy. Zakładaj szybko nowy temat bo z każdą chwilą będzie coraz trudniej. A tego starego RM'a sobie zostaw (np. z aiptasiami) bo inaczej to cię "koledzy" przeklną i wygnają. Już się zaczyna szykanowanie (cyt. "zdrajca") Edytowane 3 Lutego 2013 przez rs (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach