Przemek Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Wygląda na to że kolejny miesiąc pobijemy rekordy oglądalności Nano-Reef.pl (we wrześniu również mieliśmy ponad 15 milionów odsłon - z czego niemal 60.000 unikalnych użytkowników/odwiedzin) http://nano-reef.pl/stats/ Planujemy od listopada wystartować z programem skrzynek pocztowych w domenie Nano-Reef.pl - trwają jedynie ostatnie ustalenia techniczne.. Sądzę że do połowy miesiąca system będzie gotowy. Pozdrawiam serdecznie Przemysław Cybulski Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 Poczta za $ czy free for all?;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fido Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 a kto by placil za poczte ? niezły wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 no tak, największy problem czy poczta będzie płatna czy nie. Cytuj Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 a dlaczego od razu o pieniadzach mowa? nawet nie pomyslalem, ze moze byc platna czy nie. pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 a dlaczego od razu o pieniadzach mowa? nawet nie pomyslalem, ze moze byc platna czy nie. pozdro bo by była okazja do ponarzekania: - płatna to za droga - bezpłatna to za kiepska Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 To ja proszę pocztę półpłatną - jedno dobre piwo za każdy miesiąc użytku. Płatne w naturze na zlocie we Wdzydzach dla zgłoszonych na zlot, pozostali wysyłają skrzyneczkę pocztą. Jak Przemek dobrze policzy, to obok sklepu bar by otworzył... Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 a dlaczego od razu o pieniadzach mowa? nawet nie pomyslalem, ze moze byc platna czy nie. pozdro to przeczytaj dwa posty nad moim;) Cytuj Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 A ja mogę zapłacić kilka złotych rocznie pod warunkiem ze nie bedzie spamu Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 Widzę, że rozpętałem burzę tym pytaniem. Pytam, bo jak ma Przemek płacić za jakiś śmieszny skrypt czy kombinować z darmowym serwerem do poczty, to może zrobić to inaczej: można podpiąć domenę nanoreefu do gmaila i już jest poczta nazwa@nano-reef.pl tylko, że gmail daje chyba ograniczenie w ilości skrzynek. Oczywiście bardziej profesjonalnie będzie jak się postawi coś swojego ;] 2ga sprawa jest taka że za sprawną pocztę bez spamu warto zapłacić - dlatego pytam. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 ja sie tak nie interesuje i nie znam na sie nA skrzynkach mam publiczne bezplatne i platne firmowe dajmy czas zobaczyc co Nano-Reef zaproponuje wtedy bedzie pole do oceny pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach