Przemek Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Wygląda na to że kolejny miesiąc pobijemy rekordy oglądalności Nano-Reef.pl (we wrześniu również mieliśmy ponad 15 milionów odsłon - z czego niemal 60.000 unikalnych użytkowników/odwiedzin) http://nano-reef.pl/stats/ Planujemy od listopada wystartować z programem skrzynek pocztowych w domenie Nano-Reef.pl - trwają jedynie ostatnie ustalenia techniczne.. Sądzę że do połowy miesiąca system będzie gotowy. Pozdrawiam serdecznie Przemysław Cybulski Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Cytuj Pozdrawiam Skoczek https://spacesurf.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 Poczta za $ czy free for all?;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fido Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 a kto by placil za poczte ? niezły wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 no tak, największy problem czy poczta będzie płatna czy nie. Cytuj Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 a dlaczego od razu o pieniadzach mowa? nawet nie pomyslalem, ze moze byc platna czy nie. pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejerzyk Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 a dlaczego od razu o pieniadzach mowa? nawet nie pomyslalem, ze moze byc platna czy nie. pozdro bo by była okazja do ponarzekania: - płatna to za droga - bezpłatna to za kiepska Cytuj poprzednie: 60x60x50h, Deltec AP600, NJ3000, 2xJVP-201, HQI BLV 20kK 250W + 2x24W T5 ATI, ~30kg LR morskie makro chłodzenie DIY - wiatraczek 12V jajeczka z ukwiała?! Brooklynella - Clownfish Disease Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 To ja proszę pocztę półpłatną - jedno dobre piwo za każdy miesiąc użytku. Płatne w naturze na zlocie we Wdzydzach dla zgłoszonych na zlot, pozostali wysyłają skrzyneczkę pocztą. Jak Przemek dobrze policzy, to obok sklepu bar by otworzył... Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 a dlaczego od razu o pieniadzach mowa? nawet nie pomyslalem, ze moze byc platna czy nie. pozdro to przeczytaj dwa posty nad moim;) Cytuj Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 A ja mogę zapłacić kilka złotych rocznie pod warunkiem ze nie bedzie spamu Cytuj Pozdrawiam Skoczek https://spacesurf.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 Widzę, że rozpętałem burzę tym pytaniem. Pytam, bo jak ma Przemek płacić za jakiś śmieszny skrypt czy kombinować z darmowym serwerem do poczty, to może zrobić to inaczej: można podpiąć domenę nanoreefu do gmaila i już jest poczta nazwa@nano-reef.pl tylko, że gmail daje chyba ograniczenie w ilości skrzynek. Oczywiście bardziej profesjonalnie będzie jak się postawi coś swojego ;] 2ga sprawa jest taka że za sprawną pocztę bez spamu warto zapłacić - dlatego pytam. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 ja sie tak nie interesuje i nie znam na sie nA skrzynkach mam publiczne bezplatne i platne firmowe dajmy czas zobaczyc co Nano-Reef zaproponuje wtedy bedzie pole do oceny pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach