Zabster Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Witam , od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem tuby i wciąż nie mogę oderwać od niej oczu . Jestem ciekaw jakie są Wasze typy ulubionych korali ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwarystka Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Blastomussa wellsi - posiadam 3 odmiany kolorystyczne, uwielbiam je obserwować podczas indywidualnego karmienia, to moje cukiereczki i oczywiście falujące Euphyllie - w tej chwili 5 różnych. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez akwarystka (wyświetl historię edycji) Cytuj 22.10.2014 Mg-1350, Ca-440, KH-8,6, NO3-0, PO4-0,22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Zdecydowanie Euphyllia, dla mnie nie ma ładniejszego koralowca . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RAFkru Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Zdecydowanie Euphyllia, dla mnie nie ma ładniejszego koralowca . Oczywiście Mój ulubiony rodzynek to Euphylia glabrescens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.k Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Zdecydowanie catalaphyllia jardinei. Cytuj 250L SPS, ATI sunpower 6x39, Schuran 150, Tunze 6095 + 7092, 2xRW8, Jebao WP 25 Poprzedni zbiornik 130L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...225#entry375225 Obecnie 250L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...097#entry416097 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Sarcopython i zoanthus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 catalaphyllia jardinei Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Dla mnie zoanthus Cytuj Akwarium 80x50x50h czyli 200l, Sprzęt: lampa Pacific Black Phyton 120W, odpieniacz Tunze 9004 (Comline Reefpack 250), cyrkulatory 2xAquael Reef Circulator 2600 + Hydor Koralia 900, grzałka hagen 100W. Skała 25kg, piasek 6kg ATI Fiji White Sand, Życie: Hepatus, Doktorek, Mandaryn, 2xBłazny, ślimaki (2xNosariusy, 14xTrochus) Histro, korale LPS, SPS i jakieś miękasy. Chwilowa likwidacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArT Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Acanthastrea Lordhowensis Edytowane 2 Czerwca 2013 przez ArT (wyświetl historię edycji) Cytuj https://www.facebook...reaLordhowensis Kupię szczepki Acanthastrea Lordhorwensis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masta93 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Seriatopora Caliendrum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Monti superman i acra tricolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Acropora echinata Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Zdecydowanie Euphylia :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 nie mam pojęcia dlaczego, ale uwielbiam wszystkie odmiany rico... wiadomo, że najbardziej podobają mi się "kororowe" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrec1 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 zoanthusy i rico najpiekniejsze co może byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Acanthastrea - wszystkie odmiany PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martinez Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Jak dla mnie to quadricolor czerwony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.k Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Jak dla mnie to quadricolor czerwony Quadricolor to nie jest koralowiec Cytuj 250L SPS, ATI sunpower 6x39, Schuran 150, Tunze 6095 + 7092, 2xRW8, Jebao WP 25 Poprzedni zbiornik 130L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...225#entry375225 Obecnie 250L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...097#entry416097 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek edos Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 wszystkie acry te z kudełkami:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CleverCookie Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Od samego paczatku. Miłość od pierwszego karmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Ricordea flo i sarcophyton zielony i cała reszta korali których jeszcze nie mam Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patyk_Z Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2013 z tych co mam: tubastrea, najbardziej chciałbym mieć catalyphylie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2013 Euphyllia, ricordea, zoanthus Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lostdhar Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2013 rico, zoa, euphyllia w tej kolejności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2013 Ricordea najbardziej lubi moja dziewczyna a mi najbardziej Galaxea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach