Roman.P Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Mała aktualizacja. Scenariusz i reżyseria adam_s Operator i muzyka adam_s Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez BAU (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 No pięknie,Panie,pięknie . Zazdraszczam,że błazny mieszkają w euphilli. Zamierzałem kupić ukwiał do mojego Reefmaxa,ale po demolce u Jacka vel Ironista sobie daruję. Tak się pocieszam,że jak moje gamonie nie chcą zamieszkać w ładnej euphilli,to i ukwiał nic nie zmieni Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 Roman jeśli o mnie chodzi to po prostu czad!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 Romus, a gdzie poprzedni watek? Chociaz daj linka Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 No pięknie,Panie,pięknie . Zazdraszczam,że błazny mieszkają w euphilli. Zamierzałem kupić ukwiał do mojego Reefmaxa,ale po demolce u Jacka vel Ironista sobie daruję. Tak się pocieszam,że jak moje gamonie nie chcą zamieszkać w ładnej euphilli,to i ukwiał nic nie zmieni Ukwiał też jest i do tego po prawie dwóch latach siedzenia zebrało mu się na turystykę czego skutkiem jest dobra miska szkieletów sps. Błazny mieszkają raz tu raz tam. Marcin. Dzięki za miłe przyjecie aktualizacji. I oczywiście za twórczość Adamowi. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 Bartek. Proszę. Z pomyłką co do wieku akwarium. Autorstwo oczywiście jak wyżej Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 Miło tak u Romana przed baniakiem usiąść. Za każdym razem coś nowego się dzieje. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 Miło tak u Romana przed baniakiem usiąść. Za każdym razem coś nowego się dzieje. U Tego co się pewnie nie dzieje :whistle: :whistle: ... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 I znowu chlaliście browary beze mnie Roman, Twój "rezerwat" piękny jak zawsze. Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 Ładnie Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 Jak zawsze piękne Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@L Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 piękna ta taczka Cytuj Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 10 Listopada 2013 Tak sobie dzisiaj policzyłem i taczka ma równe 1000 dni. Fajna cyferka. Z tej okazji pozdrawiam wszystkich posolonych. Mam nadzieję na wizytę Adama to będzie mała aktualizacja. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 10 Listopada 2013 Fajny jubileusz Romku Wszystkiego dobrego dla Ciebie i taczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin1982 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2013 Piękna liczba Roman Baniak na żywo wygląda bardzo fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 10 Listopada 2013 Fajny jubileusz Romku Wszystkiego dobrego dla Ciebie i taczki Piękna liczba Roman Baniak na żywo wygląda bardzo fajnie. Dzięki serdeczne. Tak się troszkę zadumałem czy to już, czy dopiero 1000 dni bo na rafce czas inaczej płynie. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanxx2 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2013 Witam. Bardzo ładna ta taczka a jaka cena!!!!.Super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 10 Listopada 2013 Gratki jubileuszu Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Upgrade z niedzieli: Edytowane 23 Czerwca 2014 przez adam_s (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 na youtubie w opisie chyba jest błąd bo akwarium ma 375 litrów pytanie do właściciela jamnika: jak na dłuższą metę oceniasz obsługę zbiornika o tych wymiarach? który wymiar zmieniłbyś na inny pozostając przy litrażu plus minus 450 l? pozdrawiam i zazdroszcze błaznów mieszkających w eufilii, moje mają i ukwiał i eufilie a te tępe dzidy cyrkulacji się czepiły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bad_79 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 zbiornik zajefajny a na żywo jeszcze fajniejszy pozdrowienia dla Romana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 Literówka poprawiona. A co do wymiarów, to akwa powinno mieć taki wymiar, aby własnymi rękoma wszystko można było zrobić i takie akwa ma np. @BAU. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 Na żywo zbiornik wygląda jeszcze lepiej, wszędzie coś się rusza, faluje, płynie żyje. Gratulacje. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 Literówka poprawiona. A co do wymiarów, to akwa powinno mieć taki wymiar, aby własnymi rękoma wszystko można było zrobić i takie akwa ma np. @BAU. dokładnie, z tym że to można też osiągnąć poprzez wysokość szafki, mam 100x50x50 i dość niską szafkę i po zdjęciu korony jest bardzo dobry dostęp do każdego miejsca ale... jak teraz patrze to 10 cm głębokości więcej byłoby luksulem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 (edytowane) dokładnie, z tym że to można też osiągnąć poprzez wysokość szafki, mam 100x50x50 i dość niską szafkę i po zdjęciu korony jest bardzo dobry dostęp do każdego miejsca ale... jak teraz patrze to 10 cm głębokości więcej byłoby luksulem Masz rację. Też mi brakuje tych 10 cm szerokości. Przy czyszczeniu szyb ciągle coś się łamie. Dzięki wszystkim za miłe słowa ale prawda jest taka że pomimo tego że mocno korale porosły, to zbiornik jest trochę zaniedbany. Ale już się za niego biorę. Adam. Dzięki za wizytę i filmik Edytowane 24 Czerwca 2014 przez BAU (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach