Komarek Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Wszyscy pocieszają a ja Cię muszę ostrzec,lekko nie będzie. To też fakt Mam syna 13lat i córkę 3 lata. Czesem chce się uciec na bezludną wyspę. Ale buziak na dobranoc, gdy dzieciaki idą spać przywraca równowagę.... Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Enia Zgłoś Napisano 11 Października 2013 Luft,wspieraj żonę dosłownie i w przenośni.To jej będzie zdecydowanie trudniej niż Tobie. Przynajmniej na porodówce .A jakim będziesz. ojcem to już wiem. Czytając na forum Twoje wypowiedzi,wiem, że malenstwo ma szczęście.Będzie miało bardzo mądrego i opiekuńczego tatusia. :)Trzymam kciuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 11 Października 2013 Będzie dobrze Pamiętaj tylko że to Ty masz być tym spokojnym i opanowanym, oraz że jeśli na porodówce padnie pytanie o środki przeciwbólowe, to będzie adresowane do mamy, nie do ciebie (mnie akurat bolały korzonki i wyszło "wesoło"). Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Margo Zgłoś Napisano 11 Października 2013 Każdy "przyszły tatuś" o tym czasie skręca łóżeczko dla potomka, a Luft skręca szafkę pod nowe akwarium , to jest morszczak!!. Trzymamy kciuki!! Cytuj Akwarium 90x60x55h (komin wewnętrzny) FullOW + sump; ponad 300l wody w obiegu, odpieniacz Deltec Sc1455; 2x Tunze 6045; Obiegowa Tunze Silence 1073.04; Lampa LED Maxspect Razor 16000K; 28,5 kg LR; 20kg LS; 200ml biopelletek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 11 Października 2013 Ja jeszcze dodam że to co się dzieje na porodówce to na prawdę jest mały pikuś - dopiero potem zaczyna się rollercoaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 11 Października 2013 dużo zdrówka dla mamy i córeczki a dla Ciebie wielkieeeee gratulację! i czekamy na wrażenia :-)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Kalina z córeczką już w domu. Całe i zdrowe. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i miłe słowa Jestem pod wielkim wrażeniem cennych rad jakie bezinteresownie mi daliście, które bardzo mi się przydały Gaber, SzaryKruk, Mrówka i wielu wielu ... :czapki z głów:) Nie myślałem, że morszczyzna, AŻ tak łączy. Panie, Panowie, jeszcze raz dziękuję! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 28 Października 2013 To teraz już wyluzuj, oby nie za bardzo tylko bo możesz zacząć karmić rybki mlekiem z butelki - powodzenia. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Ale jak tak bez fotki? Beszczelny jesteś Lufcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 gratulacje gratulacje :czapki z głów:) Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Nooo ... baniaczek dla córci już kupiony ?? Gratulacje :-) Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Gratulacje I duzo zdrowka zycze... No I przespanych nocek wam wszystkim Tobie I calej famili Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 28 Października 2013 a w sumie... dlaczego masz mieć lepiej niż my? Mariusz gratulacje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 28 Października 2013 a w sumie... dlaczego masz mieć lepiej niż my? Mariusz gratulacje!!! Przyłączam się do życzeń i popieram.Teraz będzie już tylko z górki,a potem do czterech razy sztuka jak u mnie. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Gratulacje Lufcie, od dziś już nic nie będzie takie samo jak było wczoraj. Jak chłopaki już wyżej pisali: będziesz się zastanawiał po co mi to było, w co ja się wpakowałem itp. ale jeden uśmiech wystarczy żebyś przestał Wiem, ze to banał ale tak jest. Właśnie odesłałem mojego 11 miesięcznego Ancymona do łóżka:) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollkrabbe Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Po dlugich zmaganiach z allegro, paypall i java, siporax i reszta kupione i zaplacone. Bedzie na pieluchy Jeszcze raz Gratulacje i dzieki za szybkie odpowiedzi, mimo tak waznego dnia! Cytuj Biotop Północnozachodni Atlantyk http://nano-reef.pl/topic/44824-tu-poczatki-zimnej-rafy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Po dlugich zmaganiach z allegro, paypall i java, siporax i reszta kupione i zaplacone. Bedzie na pieluchy Jeszcze raz Gratulacje i dzieki za szybkie odpowiedzi, mimo tak waznego dnia! padam na twarz, ale mam satysfakcję z Waszego zadowolenia i pozytywnych opinii oraz faktu, że w tych zwariowanych dniach 99% przesyłek wyszło ode mnie w zadeklarowanym czasie. Kobiety śpią, a ja mogę dalej sobie pracować Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 29 Października 2013 Myślę że w takiej sytuacji wiele osób by Ci wybaczyło małe opóźnienie wysyłek.... Moje gratulacje, najważniejsze że Wszyscy zdrowi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach