Bodzio71 Zgłoś Napisano 29 Maja 2016 Pięknie to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paszyd Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 WOW tyle powiem...piękne widoki i mam nadzieję że satysfakcja także pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom_Killer Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Chelmonik trochę oberwał Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Tom_Killer (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2016 Chelmonik trochę oberwał białobrody go troszkę pogonił ale już jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom_Killer Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2016 U siebie tez zauważyłem taką sytuację, po miesiącu sie uspokoiło, wydaje mi się ze go gonił bo mu chelmon jedzenie zwijał spod nosa TP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanio10 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2016 Jeżeli jest możliwość to poprosimy filmik z karmienia tego oceanarium :-) meeega zbiornik :-) Cytuj Mój baniaczek - http://nano-reef.pl/topic/77257-pierwsza-solanki-czas-zaczac-walbrzych/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2016 Jeżeli jest możliwość to poprosimy filmik z karmienia tego oceanarium :-) meeega zbiornik :-) coś przez wekend nakręce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanio10 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2016 Ok czekamy :-) ...Tapatalka Cytuj Mój baniaczek - http://nano-reef.pl/topic/77257-pierwsza-solanki-czas-zaczac-walbrzych/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 witam kilka aktualnych fotek http://www.fotosik.p...t/album/2383071 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steron Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 Super!!! Tyle przestrzeni. Pewnie mnóstwo czasu i pieniędzy Cię to kosztowało. Efekt wow! Cytuj Akwarium: 540l(150x60x60h). Obieg: Aqua Nova 9000 (zasila biopellets), + Aqua Nowa 3000( zasila sterylizator uv 36W). Cyrkulacja: Jebao SOW 15, Jebao SLW 20, Tunze 6095. SUMP(100x45x45): TWISTMAN OB 200 EXT V2 , Twistman Biopellets filter BPF -VX100, Twistman FP-1 Media Reactor, Tunze 6045. Oświetlenie: ATI Sunpower 8x54wT5. Obecny układ świetlówek: 5x Ati Blue Plus, 2x Ati Coral Plus, 1x Ati Aqua Blue Special. Sól: Zazwyczaj Niebieska Red Sea Salt, Balling: Prochy Biomus, SBS Aquaforest. Karmnik automatyczny JBL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 11 Listopada 2016 piękne akwarium... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 (edytowane) http://www.fotosik.p...m/album/2393112 Edytowane 15 Grudnia 2016 przez argento (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 Fantastyczne ryby, gratulacje! Cytuj pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 Fantastyczne ryby, gratulacje! ,Dziękuję..jeszcze idola do szczęścia brakuję ale po ostatnim mam obawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 Piekne , ale rozgwiazda pokazala wszystkim co o nas mysli Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 Piekne , ale rozgwiazda pokazala wszystkim co o nas mysli to pewnie za to że ją wiecznie podglądamy,dowody w linku http://www.fotosik.p...m/album/2393266 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 21 Lutego 2018 (edytowane) Kilka fotek dla odświeżenia Edytowane 21 Lutego 2018 przez argento (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2018 Stado xanthurum i żółtków...bomba! Bardzo ale to bardzo podoba mi się taka 'kompozycja' Gdzie jest achilles i idol? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 21 Lutego 2018 Świetne akwarium, nic tylko pogratulować, naprawdę czapki z głów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 21 Lutego 2018 (edytowane) dzieki ale muszę dopracować jakość i nowy obiektyw żeby nakręcić fajny filmik Edytowane 21 Lutego 2018 przez argento (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert66653 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2018 Jest moc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 21 Lutego 2018 ido jest on ma swój świat z gąbkami a ma ze 4 kolory gąbek a ahilles niestety odszedł na wielką rafę bez żadnych oznak choroby myślę że to przyczyny sposobu odławiania 14 minut temu, Raffy14 napisał: Stado xanthurum i żółtków...bomba! Bardzo ale to bardzo podoba mi się taka 'kompozycja' Gdzie jest achilles i idol? ido jest on ma swój świat z gąbkami a ma ze 4 kolory gąbek a ahilles niestety odszedł na wielką rafę bez żadnych oznak choroby myślę że to przyczyny sposobu odławiania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2018 Foto ładne ale na żywo petarda . Tak trzymaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczj Zgłoś Napisano 23 Lutego 2018 Widzę że Nasiak ode mnie już się zadomowił. Świetnie, że ma nowy większy domek. Kiedyś go odwiedzę u Ciebie bo trochę tęsknię za nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceragl Zgłoś Napisano 23 Lutego 2018 Chyba będę miał problemy zasnąć dzisiaj w nocy coś NIESAMOWITEGO!!! Powala, oszałamia, zaskakuje i inspiruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach