Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 http://erybka.pl/product-pol-7414-Holacanthus-clarion-Rzadkosc-.html Jeśli byli byście tak mili, i wyjaśnili mi fenomen tego zwierzaka. Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 ... cena..? hahaha, szkoda kasy Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 ale w wikipedi piszą że ma walory smakowe -ha ha ha Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 I to taki straszny fenomen żeby zakładać dla niego nowy tytuł zamiast kontynuować istniejący? Przecież "sklep" sam o tym pisał. Rzadki okaz po prostu a wart jest tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość radiesteta Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 OMG w tej cenie to chyba wieloryb ;-). Z odłowu pewno dlatego taka droga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Proszę wybaczyć nie sprawdziłem . Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Proszę wybaczyć nie sprawdziłem . Zostało wybaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 OMG w tej cenie to chyba wieloryb ;-). Z odłowu pewno dlatego taka droga. Serio? o.O A która ryba nie jest z odłowu, zwłaszcza z ustników czy pokolców? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość radiesteta Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Serio? o.O A która ryba nie jest z odłowu, zwłaszcza z ustników czy pokolców? Moje błazny nie są bo to odmiana hodowlana nie dzika. Także mój salaris też raczej nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Błazny, pterapogony, pseudochromisy, mandaryny, jakieś garbiki - to wiem, ale reszta? Salariasy w ogóle są rozmnażane w niewoli, bo nie słyszałem o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astronotus Ocellatus Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 hehhe 90% ryb to odłów ! tak jak kolega raffy wspomniał to te i kilka innych gatunków to hodowla reszta chłop z siatą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość radiesteta Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Niestety tu nasze hobby jeszcze kuleje. Oby szybko ta sytuacja się zmieniła i było więcej gatunków rozmnażanych w niewoli. Wtedy zamiast grabić naturę będziemy mogli ja odtwarzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Za 30 lat i tak nie będziemy mieć raf koralowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 W Akwarium niestety większość Gatunków i tak nie będzie nigdy rozmnażana, np Pokolce, dla nich to Chyba jakiś staw by musiał być żeby je zachęcić do Zalotów Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość radiesteta Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 W Akwarium niestety większość Gatunków i tak nie będzie nigdy rozmnażana, np Pokolce, dla nich to Chyba jakiś staw by musiał być żeby je zachęcić do Zalotów To akurat normalna technika hodowlana. Utworzyć namiastkę rafy w miejscu gdzie jej dotąd nie była, całość otoczyć siatką wpuścić stado zarodowe i prowadzić hodowlę. Zapewne przy rybach koralowych tak prosto to nie jest ale i tak myślę, że to najprostszy i najszybszy sposób, ale nie wgłębiałem się w temat nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Błazny, pterapogony, pseudochromisy, mandaryny, jakieś garbiki - to wiem, ale reszta? Salariasy w ogóle są rozmnażane w niewoli, bo nie słyszałem o tym? Zapomniałeś dodać klacze morskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darbo Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Słyszałem w erybce że złowiono ich 6 sztuk, stąd taka cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Serio rzadkosc? Ryba w UK dosc popularna. Po drugie jest juz rozmanazna w niewoli. http://reefbuilders.com/2013/08/08/quality-marine-clarion-angelfish/ Po trzecie gatunkow rozmnazanych w niewoli jest wiecej niz na pierwszy rzut oka mogloby sie wydwac. I z roku na rok przybywa wiec swiatelkow w tunelu jest. http://nano-reef.pl/topic/47417-rozmnazane-w-niewoli/ Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Grzesiu, to chyba o innej mowisz. W Niemczech byla kiedys za 2500 Euro. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Stasiu o jakiej innej? Jest klient z kasa to i ryba jest. Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 może to jakaś krzyżówka jest? że aż tak rzadka. Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach